Kredsløb

Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Alder

Form

Certificeringer

Indhold

På abonnement

11 produkter
11 produkter
Sorter efter: Mest populære
Alice
Farmakonom
Alice er farmakonom og for hende spiller sundhed en stor rolle. Hun elsker den velvære det giver at dyrke motion, spise sundt og lækkert og supplere med vitaminer, mineraler og urter. Alice lægger stor vægt på at give kunden en god oplevelse i butikken ved at dele ud af sin viden og ekspertise, så kunden får gode råd med hjem indenfor kosttilskud, medicin og pleje.
Min ekspertise er:
Helse

Det lille kredsløb

Det lille kredsløb, også kaldet lungekredsløbet, har til opgave at tilføje ny ilt til blodet i kroppen. Hjertet pumper det iltfattige blod til lungerne, hvor ny ilt tilføjes til blodet, mens kuldioxid udskilles fra blodet. Det nu iltede blod transporteres derefter tilbage til hjertet, hvor det pumpes videre rundt i kroppen for at transportere ny ilt ud i det store kredsløb.

Det store kredsløb

I det store kredsløb pumper hjertet iltet blod fra lungerne ud i alle kroppens blodårer. Dette forsyner dit væv med næringsstoffer og ilt, og i samme proces transporteres affaldsstoffer væk.

Det er i dette store kredsløb, at blodet pumpes ud til alle de små blodårer, kapillærer, som du finder i de yderste punkter af kroppen. Det er bl.a. hænder/fingre og ben/fødder.​​​​​​​

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.