• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu

Børnevitaminer

Helse & Sundhed Kosttilskud Vitaminer
Mest populære
Produkter pr.side: 36 60 120 180
Side: 1 / 2
Vælg filtre

Mærker

På abonnement

Pris

Aktuelt

41 produkter
41 produkter
Sortér efter: Mest populære
Semper BioGaia mælkesyrebakteriedråber 10 ml
189,95
Optjen 19 point
KAL DinoSaurs vit. C-rex tygge børn 100 tab
119,95
Optjen 12 point
Solaray Barne-Multi tyggevit. børn 100 tab
149,95
Optjen 15 point
Vitabalans Oy LactoSeven Kids 50 tab
149,95
Optjen 15 point
Multi-tabs D-dråber 10 ml
24,95
Optjen 3 point
Danasan Danasan Jerndråber 30 ml 30 ml
54,95
Optjen 6 point
Wellmune Immiflex kids 30 kap
119,95
Optjen 12 point
New Nordic Børnemineral med skovbær
119,95
Optjen 12 point
New Nordic Børnemineral m. appelsin 180 tab
119,95
Optjen 12 point
KAL DinoSaurs Echinacea tygge børn 30 tab
129,95
Optjen 13 point
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr.side: 36 60 120 180

Hvad er børnevitaminer?

En Multivitamin til børn er et tilskud, der passer til børn. Der er stor forskel på, hvor meget vitamin et barn og en voksen skal have dagligt. De fleste børnevitaminer er også fremstillet som tyggetabletter eller vingummier, da de mange børn ikke bryder sig om at sluge en tablet eller kapsel. Børnevitaminerne findes i forskellige børnevenlige smagsvarianter. Du kan både finde økologiske, veganske og kvalitetsikrede varianter.

Spædbørn og småbørn


D-dråber: Sundhedstyrelsen anbefaler, at alle børn fra 2 uger og op til 2 år skal have et dagligt tilskud af D-vitamin. I vores sortiment finder du forskellige D-dråber med og uden mælkesyrer, som kan gives til spædbørn. D-dråberne giver du dit barn på en ske sammen med modermælken eller modermælkserstatningen. Undgå at blande det i sutteflasken. Når dit barn begynder at få skemad, kan du putte det i maden.

Du bør være opmærksom på, at du ikke skal give dit barn D-vitamin, hvis de får multivitamin. Barnet skal være minimum 2-3 år for at spise tyggevitamintabletter/gummies

Jern-dråber: Det er ikke alle børn, der har behov for et tilskud af jern. Præmature børn, som er født før uge 37, har et behov for jern, da de har små jerndepoter og samtidig vokser meget hurtigt.

Følg altid lægens og sundhedsplejerskens anvisninger, eller spørg dem til råds, hvis du er i tvivl om dit barn mangler vitaminer eller mineraler.

Får dit barn vitaminer og mineraler nok?

Hvis børn får for lidt vitaminer og mineraler, kan de være i risiko for at udvikle mangelsygdomme. Vitaminer og mineraler er livsvigtige! Du kan med fordel give dit barn vitaminer, hvis barnet har en ikke så alsidig kost eller er kræsent. Følg din egen mavefornemmelse.

Omega 3 til børn

De fleste børn får for lidt Omega 3-fedtsyrer, som findes i fede fisk som laks, makrel og sild. Du kan sørge for, at der bliver serveret fisk på bordet og i madpakken, og du kan supplere med et tilskud af fiskeolie i kapsel eller flydende form, som kan blandes i juice/smoothies.

Malene P.
Materialist
”Velvære er for mig at pleje krop og sind. Det handler om at skabe en balance mellem den travle hverdag og selvforkælelse – både indefra og udefra”.
Malene blev i 2017 uddannet materialist i Gråsten. Hun har en stor interesse for både hudpleje og helse, og hun sætter en ære i at lære og uddanne sig selv i produkter, så hun altid kan vejlede kunderne med stor faglighed. Malene ser ikke blot sit job som et arbejde, men også som en hobby hun er passioneret omkring. Ma...