Børnevitaminer

Helse & Sundhed Kosttilskud Vitaminer
Mest populære
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Mærker

Pris

Alder

Form

Certificeringer

Indhold

På abonnement

Aktuelt

59 produkter
59 produkter
Sorter efter: Mest populære
3 FOR 2
Semper Dråber 10 ml
219,95 kr.
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Hvad er børnevitaminer?

En multivitamin til børn er et tilskud, der passer til børn. Der er stor forskel på, hvor meget vitamin et barn og en voksen skal have dagligt. De fleste børnevitaminer er også fremstillet som tyggetabletter eller vingummier, da de mange børn ikke bryder sig om at sluge en tablet eller kapsel. Børnevitaminerne findes i forskellige børnevenlige smagsvarianter. Du kan både finde økologiske, veganske og kvalitetsikrede varianter.

Spædbørn og småbørn


D-dråber: Sundhedsstyrelsen anbefaler, at alle børn fra 0 - 4 år skal have et dagligt tilskud af 10 mikrogram D-vitamin. I vores sortiment finder du forskellige D-dråber med og uden mælkesyrebakterier, som kan gives til spædbørn. D-dråberne giver du give dit barn på en ske sammen med modermælken eller modermælkserstatningen eller bare som de er. Undgå at blande det i sutteflasken. Når dit barn begynder at få skemad, kan du putte det i maden.

Kun spædbørn, som indtager 800 ml eller mere dagligt af modermælkserstatning med 1,3 mikrogram vitamin D pr. 100 ml eller mere, skal ikke have D-vitamintilskud.

Når barnet er omkring de 3 år kan man erstatte D-dråberne med en multivitaminpille til børn, hvis man som forældre ønsker det.

Du bør være opmærksom på, at du ikke skal give dit barn D-vitamin, hvis de får multivitamin. Barnet skal være omkring de 3 år for at spise tyggevitamintabletter/gummies

Følg altid lægens og sundhedsplejerskens anvisninger, eller spørg dem til råds, hvis du er i tvivl om dit barn mangler vitaminer eller mineraler.

Omega 3 til børn

Hvis dit barn ikke lige gider at spise den fisk, som du så ihærdigt prøver at prakke dem på, kan du overveje om de skal have deres kost suppleret med et tilskud af fiskeolie, enten som kapsel eller flydende form, som kan blandes i juice/smoothies.

Malene
Materialist
Malene blev i 2017 uddannet materialist i Gråsten. Hun har en stor interesse for både hudpleje og helse, og hun sætter en ære i at lære og uddanne sig selv i produkter, så hun altid kan vejlede kunderne med stor faglighed. Malene ser ikke blot sit job som et arbejde, men også som en hobby hun er passioneret omkring. Ma...