• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu

Børnevitaminer

Helse & Sundhed Kosttilskud Vitaminer
Mest populære
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Mærker

På abonnement

Pris

Aktuelt

46 produkter
46 produkter
Sortér efter: Mest populære
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Hvad er børnevitaminer?

En Multivitamin til børn er et tilskud, der passer til børn. Der er stor forskel på, hvor meget vitamin et barn og en voksen skal have dagligt. De fleste børnevitaminer er også fremstillet som tyggetabletter eller vingummier, da de mange børn ikke bryder sig om at sluge en tablet eller kapsel. Børnevitaminerne findes i forskellige børnevenlige smagsvarianter. Du kan både finde økologiske, veganske og kvalitetsikrede varianter.

Spædbørn og småbørn


D-dråber: Sundhedstyrelsen anbefaler, at alle børn fra 2 uger og op til 2 år skal have et dagligt tilskud af D-vitamin. I vores sortiment finder du forskellige D-dråber med og uden mælkesyrer, som kan gives til spædbørn. D-dråberne giver du dit barn på en ske sammen med modermælken eller modermælkserstatningen. Undgå at blande det i sutteflasken. Når dit barn begynder at få skemad, kan du putte det i maden.

Du bør være opmærksom på, at du ikke skal give dit barn D-vitamin, hvis de får multivitamin. Barnet skal være minimum 2-3 år for at spise tyggevitamintabletter/gummies

Jern-dråber: Det er ikke alle børn, der har behov for et tilskud af jern. Præmature børn, som er født før uge 37, har et behov for jern, da de har små jerndepoter og samtidig vokser meget hurtigt.

Følg altid lægens og sundhedsplejerskens anvisninger, eller spørg dem til råds, hvis du er i tvivl om dit barn mangler vitaminer eller mineraler.

Får dit barn vitaminer og mineraler nok?

Hvis børn får for lidt vitaminer og mineraler, kan de være i risiko for at udvikle mangelsygdomme. Vitaminer og mineraler er livsvigtige! Du kan med fordel give dit barn vitaminer, hvis barnet har en ikke så alsidig kost eller er kræsent. Følg din egen mavefornemmelse.

Omega 3 til børn

De fleste børn får for lidt Omega 3-fedtsyrer, som findes i fede fisk som laks, makrel og sild. Du kan sørge for, at der bliver serveret fisk på bordet og i madpakken, og du kan supplere med et tilskud af fiskeolie i kapsel eller flydende form, som kan blandes i juice/smoothies.

Malene P.
Malene P.
Materialist
Malene blev i 2017 uddannet materialist i Gråsten. Hun har en stor interesse for både hudpleje og helse, og hun sætter en ære i at lære og uddanne sig selv i produkter, så hun altid kan vejlede kunderne med stor faglighed. Malene ser ikke blot sit job som et arbejde, men også som en hobby hun er passioneret omkring. Ma...