Menu

Massageolie

Helse & Sundhed Massage
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

På abonnement

Pris

Alder

Form

Indhold

Certificeringer

Bedømmelser

Aktuelt

21 produkter
21 produkter
Sorter efter: Mest populære

Det bedste til dig

En god massageolie er et must, når det kommer til ømme muskler og led.

Hvis du eksempelvis er parfumeallergiker, gravid eller har tænkt dig at bruge massageolien på børn, kan du vælge en neutral massageolie fra et mærke som The Organic Pharmacy, der både er økologisk og parfumefri.

Ofte har din hud godt af, at du lader olien trænge ind i stedet for efterfølgende at vaske den af, da det giver en beroligende og fugtgivende effekt. Nogle massageolier indeholder aloe vera for at holde din hud fugtet.

Du kan også købe massageolier, som indeholder naturlig duft. Det kan eksempelvis være fra mærket Belladot, som har blide dufte af lavendel, frugt og bær. Hvis du gerne vil forkæle dig selv lidt ekstra, kan det være rart med en næsten terapeutisk duft, mens du modtager en lækker massage enten af dig selv eller en anden.

Smertelindrende massageolie

Måske oplever du stadig smerter i dine muskler efter, du har fået en almindelig massage med almindelig massageolie. Her har mærker som Biofreeze udviklet en massagegel, som har en kølende og smertelindrende effekt.

For optimal effekt skal du massere gelen godt ind i huden der, hvor du oplever dine muskelsmerter. På denne måde bliver dine muskler både masseret, og gelen får tid til at trænge ind i huden og smertelindre musklerne. Du kan selv let massere dine ben, fødder eller arme, men hvis smerterne sidder i ryggen eller i skuldrene, er det en god idé at få en anden til at massere gelen ind.

Massageolie til intimt brug

Du vil gerne forkæle din partner – eller omvendt – med en lækker massage. Du kan bruge de fleste massageolier på alle steder af kroppen. Men det kan være, at dig og din partner gerne vil give hinanden en intim og sensuel oplevelse i form af en massage af hinandens kønsdele. Mærker som Joan Ørting, Belladot og RFSU har udviklet massageolier til brug på hele kroppen – også de intime steder. Dog skal du huske på, at olie kan opløse almindelige latexgummikondomer, så lad være med at bruge denne form for kondom, hvis I vil bruge massageolie som glidecreme. Det er heller ikke en god idé at anvende massageolie sammen med brug af sexlegetøj som vibratorer og dildoer, da det kan ødelægge overfladen på produktet.

Linea
Farmakonom
Linea er uddannet farmakonom i 2020. Lineas helt store interesse ligger i vejledning omkring kosttilskud og vitaminer. Linea er særligt interesseret i sundhed og sætter en ære i at følge med i udviklingen på markedet. Linea elsker desuden at rådgive kunderne inden for hudpleje og helse.
Min ekspertise er:
Helse