• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Penisringe

Helse & Sundhed Sexlegetøj Sexlegetøj til Ham
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

13 produkter
13 produkter
Sorter efter: Mest populære
Alice
Farmakonom
Min ekspertise er:
Helse

Formålet med en penisring

Hvad gør en penisring egentlig? Formålet med at bruge en penisring er, at den er i stand til at give en kraftigere og længerevarende erektion, altså er den med til at holde penisen stiv i længere tid. Dermed forlænges sexoplevelsen og bliver endnu bedre både for den som bærer penisringen og partneren.

Udover en kraftigere og længerevarende erektion, kan penisringen også være med til at forsinke udløsningen, så den gode sexoplevelse varer længere.

Måden penisringen virker på, er at den laver et tryk omkring roden på penis, som gør, at blodet har sværere ved at løbe væk, og dermed bliver længere tid i penis, hvilket holder den stiv.

Anvendelse af penisring

Penisringen sættes over penis og placeres ved roden. Ringen kan både sættes på når penis er slap eller stiv. Brug eventuelt glidecreme ved påsættelsen.

Når erektionen fremkommer, vil penisringen stramme om roden. Den skal dog ikke stramme så det føles ubehageligt.

Forskellige typer penisring

Der findes forskellige typer penisringe, så det passer til dine præferencer. De findes i forskellige former, farver, materiale og størrelse. Nogle er lavet så de kan justeres i størrelsen, og nogle er lavet med vibrator, ofte med forskellige indstillinger, for endnu mere nydelse for dig og din partner.

De fleste penisringe er lavet i silikone, for at give den bedste komfort, men findes også i metal.

Endelig findes der også penisringe, som har en ekstra ring, så én ring sættes om roden og den anden omkring testiklerne. Denne variant er i stand til at give en endnu mere intens erektion.​​​​​​​

Her er de 6 bedste sexstillinger!

Din sundhed

Her er de 6 bedste sexstillinger!

Af Matas

Det kan være rigtig sundt for sexlivet at spice det op med et par nye sexstillinger. Det kan både gøre det mere spændende og mindre rutine-præget, og så kan det gøre samlejet endnu bedre, hvis I finder nogle nye stillinger, som kan få jer helt op til stjernerne! Læs med her, så guider vi til 6 af de rigtig gode.

Læs Mere
Den ultimative guide til det bedste sexlegetøj

Matas LIVE

Den ultimative guide til det bedste sexlegetøj

Af Ida Hinchely Kyhn

De digitale hylder hos Matas bugner af skønne produkter, og især sexlegetøjskategorien byder på et spændende og pirrende udvalg. Vi har udforsket kategorien for at lave den ultimative guide til det bedste, mest nydelsesfulde sexlegetøj. Find inspiration i vores LIVE-video herunder, og bliv klogere på, hvilken vibrator, dildo eller noget helt tredje du skal klikke hjem.

Læs Mere
Vi guider til G-punktet – alt, der er værd at vide

Din sundhed

Vi guider til G-punktet – alt, der er værd at vide

Af Ida Hinchely Kyhn

Lige siden man opdagede G-punktet tilbage i 1950, har det været omgærdet af en vis mystik. For findes det virkelig, og hvorfor er det kun nogle kvinder, der kan mærke det? Spørgsmålene er mange, så i denne artikel dykker vi ned i nogle af de mest stillede om G-punktet, samt hvordan du finder det.

Læs Mere