• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Dildo vibratorer

Helse & Sundhed Sexlegetøj Sexlegetøj til Hende Vibratorer
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Indhold

Bedømmelser

Aktuelt

21 produkter
21 produkter
Sorter efter: Mest populære
DIN SUNDHED
3 vibratorer, du skal kende
LÆS MERE
Rikke
Farmakonom

Hvorfor en vibrerende dildo?

Det kan være svært at vælge, hvilket sexlegetøj man skal vælge, men med en vibrerende dildo, behøver du ikke vælge noget fra! Legetøjet kan bruges på forskellige måder og kun fantasien sætter grænser.

Nogle foretrækker at onani kun skal være stimulering af klitoris, mens andre godt kan lide følelsen af penetrering også. Med en vibrerende dildo kan du selv vælge, hvordan du vil bruge den. Vibrationerne kan variere fra produkt til produkt, men ved de fleste er der mulighed for flere styrker, vibrationsmønstre og hastigheder. En vibrerende dildo kan anvendes udenpå, altså til stimulering af klitoris, men du kan også indføre dildoen og mærke vibrationerne i underlivet.

Kan man bruge glidecreme med en dildo vibrator?

Ja, du kan sagtens bruge glidecreme med en vibrerende dildo og for en nemmere indførsel, kan det godt anbefales. Sørg dog altid for at vælge en vandbaseret glidecreme, da de fleste dildoer kan ødelægges af silikonebaseret glidecreme.

Kan den tages med i bad?

Nogle vibrerende dildoer kan nemt tages med i bad, men sørg altid for at læse brugsvejledningen omkring dette, da det varierer fra produkt til produkt.

Kan den vibrerende dildo bruges analt?

I princippet kan man godt bruge en vibrerende dildo analt, men der er dog nogle ting du skal være opmærksom på først; 

Hvis dildoen ikke har en "stopper", er det en god idé at finde et produkt, der er lavet til brug analt. I skeden kan ting ikke forsvinde op, da der er en naturlig barriere, men det samme gælder ikke for endetarmen.

Alt du skal vide om din klitoris

Din sundhed

Alt du skal vide om din klitoris

Af Ida Hinchely Kyhn

En klitoris er hovedsageligt til for nydelsens skyld – hvilket er ret fedt! Men hvordan fungerer en klitoris, og hvordan får man den bedste stimulering af den? Det går vi i dybden med i denne artikel.

Læs Mere
Den ultimative guide til det bedste sexlegetøj

Matas LIVE

Den ultimative guide til det bedste sexlegetøj

Af Ida Hinchely Kyhn

De digitale hylder hos Matas bugner af skønne produkter, og især sexlegetøjskategorien byder på et spændende og pirrende udvalg. Vi har udforsket kategorien for at lave den ultimative guide til det bedste, mest nydelsesfulde sexlegetøj. Find inspiration i vores LIVE-video herunder, og bliv klogere på, hvilken vibrator, dildo eller noget helt tredje du skal klikke hjem.

Læs Mere
Sådan kommer du i gang med buttplug

Din sundhed

Sådan kommer du i gang med buttplug

Af Matas

Er du nysgerrig på, hvad analsex kan gøre for dig og dit sexliv? Så har vi her lavet den komplette guide til, hvordan du kommer godt i gang med at bruge en buttplug. Forhåbentlig du og din partner kan lade jer inspirere til mere leg under dynerne!

Læs Mere