• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

G-punkts vibratorer

Helse & Sundhed Sexlegetøj Sexlegetøj til Hende Vibratorer
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Indhold

Bedømmelser

11 produkter
11 produkter
Sorter efter: Mest populære
Rikke
Farmakonom

Stimuler G-punktet med en G-punkts vibrator

G-punkts vibratorer er blevet populære blandt kvinder og par, og det er ikke uden grund! En G-punkts orgasme kan kun opnås ved stimulering af G-punktet og her kan en speciel vibrator være en god hjælp, til at opnå en sådan orgasme.

hvorfor vælge en G-punkts vibrator?

En G-punkts vibrator er designet til at kunne ramme kvindens g-punkt i vagina. Modsat andre vibratortyper, er disse anatomisk udformet, så de kan ramme g-punktet bedst og nemmest muligt. Nogle af dem er lavet med kortere eller længere skaft og krumning, da vi er forskelligt bygget anatomisk. Det kan derfor være forskelligt fra kvinde til kvinde, hvilken én der virker bedst.

Hvad er G-punktet?

G-punktet er et kontroversielt emne i det medicinske og videnskabelige miljø. Nogle forskere mener, at det eksisterer, mens andre siger, at det er en myte. G-punktet er placeret i skeden, på forvæggen. For de fleste kan G-punktet mærkes cirka 2-5 centimeter oppe i skeden. Når det stimuleres, kan det føre til intens seksuel nydelse og orgasme. Det er vigtigt at bemærke, at ikke alle kvinder oplever nydelse, når området stimuleres.

Er de kun til kvinder?

En G-punkts vibrator er skabt til at bruges på kvinder, men derfor behøver de bestemt ikke være en soloaktivitet! Nogle vibratorer er lavet, så de kan bruges sammen med din partner under samleje, mens andre både kan bruges alene eller du kan få din partner til at bruge den på dig, så i kan dele oplevelsen.

Vi guider til G-punktet – alt, der er værd at vide

Din sundhed

Vi guider til G-punktet – alt, der er værd at vide

Af Ida Hinchely Kyhn

Lige siden man opdagede G-punktet tilbage i 1950, har det været omgærdet af en vis mystik. For findes det virkelig, og hvorfor er det kun nogle kvinder, der kan mærke det? Spørgsmålene er mange, så i denne artikel dykker vi ned i nogle af de mest stillede om G-punktet, samt hvordan du finder det.

Læs Mere
Den ultimative guide til det bedste sexlegetøj

Matas LIVE

Den ultimative guide til det bedste sexlegetøj

Af Ida Hinchely Kyhn

De digitale hylder hos Matas bugner af skønne produkter, og især sexlegetøjskategorien byder på et spændende og pirrende udvalg. Vi har udforsket kategorien for at lave den ultimative guide til det bedste, mest nydelsesfulde sexlegetøj. Find inspiration i vores LIVE-video herunder, og bliv klogere på, hvilken vibrator, dildo eller noget helt tredje du skal klikke hjem.

Læs Mere
Alt du skal vide om din klitoris

Din sundhed

Alt du skal vide om din klitoris

Af Ida Hinchely Kyhn

En klitoris er hovedsageligt til for nydelsens skyld – hvilket er ret fedt! Men hvordan fungerer en klitoris, og hvordan får man den bedste stimulering af den? Det går vi i dybden med i denne artikel.

Læs Mere