• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Mini vibratorer

Helse & Sundhed Sexlegetøj Sexlegetøj til Hende Vibratorer
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

23 produkter
23 produkter
Sorter efter: Mest populære
Alice
Farmakonom
Min ekspertise er:
Helse

Mini vibratoren: diskret sexlegetøj

For nogle er en mini vibrator en væsentlig, og måske central del, når man taler om sexlegetøj. Hvis du som kvinde skal anskaffe dig dit første stykke sexlegetøj, kan en minivibrator også være værd at kigge nærmere på.

Mini vibratorer er, som navnet antyder det, små og diskrete, men er, trods størrelsen, effektiv til at give ekstra forkælelse.

Mini vibratorer er nemme at håndtere og styre og nogle har et lille håndtag, som gør, at du kan holde den ved at sætte den på din finger, hvormed du får en endnu bedre føling med, hvor du rammer med vibrationerne.

Stimuler dine erogene zoner med en mini vibrator

Du kan bruge vibratorerne på klitoris, brystvorter og andre erogene zoner, hvor du ønsker stimulans.

​​​​​​​En ekstra bonus ved minivibratorerne er, at de er meget diskrete og i nogle tilfælde kan de have form andre hverdagsting eksempelvis en læbestift eller lignende.

Den ultimative guide til det bedste sexlegetøj

Matas LIVE

Den ultimative guide til det bedste sexlegetøj

Af Ida Hinchely Kyhn

De digitale hylder hos Matas bugner af skønne produkter, og især sexlegetøjskategorien byder på et spændende og pirrende udvalg. Vi har udforsket kategorien for at lave den ultimative guide til det bedste, mest nydelsesfulde sexlegetøj. Find inspiration i vores LIVE-video herunder, og bliv klogere på, hvilken vibrator, dildo eller noget helt tredje du skal klikke hjem.

Læs Mere
Alt du skal vide om din klitoris

Din sundhed

Alt du skal vide om din klitoris

Af Ida Hinchely Kyhn

En klitoris er hovedsageligt til for nydelsens skyld – hvilket er ret fedt! Men hvordan fungerer en klitoris, og hvordan får man den bedste stimulering af den? Det går vi i dybden med i denne artikel.

Læs Mere
3 vibratorer, du skal kende

Din sundhed

3 vibratorer, du skal kende

Af Michelle Weis

Uanset om du er på udkig efter legetøj til parleg eller solohygge, skal du vende blikket imod disse 3 musthaves til sengeskuffen. Hvis du har bingewatchet Sex and The City, ligesom jeg har, er du i hvert fald bekendt med ét af vidunderne, der kan få selv Charlotte York til at blive hjemme under dynen...

Læs Mere