Rabbit vibratorer

Helse & Sundhed Sexlegetøj Vibratorer
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

22 produkter
22 produkter
Sorter efter: Mest populære
Stephanie
Farmakonom
Min ekspertise er:
Hudpleje

Rabbit Vibrator

Der er en grund til at sexlegetøj ligger i kategorien Helse & Sundhed på matas.dk. Sundhed er nemlig andet end bare kosttilskud, helsevarer og god hudpleje. Sex er naturligt og hvad end du er alene eller deler øjeblikket med en partner, så kan det rette legetøj virkelig være en god form for selvforkælelse.

Navnet "Rabbit", kommer sig af formen, hvoraf designet til dels ligner en kanin. En rabbit vibrator stimulerer nemlig både klitoris og g-punkt på kvinden, og er derfor en populær vibrator. Denne vibrator er ideel til dig der nyder et øjeblik alene, men kan også sagtens anvendes sammen med din partner. Nogle rabbit vibratorer har endda små ører, og for dig som ny bruger af legetøj, kan dette gøre vibratoren mindre intimiderende og sød at prøve i starten.

Stimulerende vibrationer

Vibrationer giver en stimulerende massage, og flere modeller har forskellige styrke og funktioner alt efter produkt. Vibratorer er af gode grunde blandt favoritter af stimulerende legetøj til kvinder, fordi den pulserende massage giver maksimal stimulering og nydelse.

I vores sortiment finder du varianter med simpel vibrerende massage, dobbelt stimulering med vibrerende kanin ører ved klitoris eller varianter med speciel vakuumteknik. Lufttryksvibrator med vakuumtryk stimulerer klitoris ved hjælp af trykbølger, der giver en berøringsfri massage.

Du finder nemt dit næste øjeblik af selvforkælelse i denne kategori med forskellige farver og funktioner til den simple anvendelse eller dig med høje krav til kvalitet og maksimal nydelse.

Stimulerer G-punktet

Hele essensen af denne type vibrator er at stimulerer g-punktet, imens man også stimulerer klitoris. De mange varianter kan så meget forskelligt og nogle giver endda vibrationer forskelligt af hinanden på de to punkter samtidig. Vi anbefaler dig at gå på opdagelse i sortimentet og læse produkt beskrivelsen, for at vurdere hvilken variant der kunne være noget for dig.

Husk glidecreme

Glidecreme kan gøre en stor forskel sammen med vibratorer. Vandbaseret glidecreme er at foretrække til legetøj, fordi de herefter er nemmere at rengøre, men det er ikke altid produktet kan anvendes med det. Vi anbefaler at du altid læse produktets brugsanvisning godt igennem, for at du får den bedste oplevelse af produktet.​​​​​​​

Den ultimative guide til det bedste sexlegetøj

Matas LIVE

Den ultimative guide til det bedste sexlegetøj

Af Ida Hinchely Kyhn

De digitale hylder hos Matas bugner af skønne produkter, og især sexlegetøjskategorien byder på et spændende og pirrende udvalg. Vi har udforsket kategorien for at lave den ultimative guide til det bedste, mest nydelsesfulde sexlegetøj. Find inspiration i vores LIVE-video herunder, og bliv klogere på, hvilken vibrator, dildo eller noget helt tredje du skal klikke hjem.

Læs Mere
Sexologens brevkasse: Hjælp! Jeg har mistet lysten

Din sundhed

Sexologens brevkasse: Hjælp! Jeg har mistet lysten

Af Cathrine Katzmann

Kender du det? Du er i kamp i dit eget hoved, fordi du prøver at finde en forklaring på, hvor din sexlyst er forsvundet hen. Vi har allieret os med sexolog og parterapeut Cathrine Katzmann, der i artiklen her beskriver, hvorfor vi kan opleve lav sexlyst, hvordan man italesætter det overfor sin partner, samt hvad man kan gøre ved det.

Læs Mere
Alt du skal vide om din klitoris

Din sundhed

Alt du skal vide om din klitoris

Af Ida Hinchely Kyhn

En klitoris er hovedsageligt til for nydelsens skyld – hvilket er ret fedt! Men hvordan fungerer en klitoris, og hvordan får man den bedste stimulering af den? Det går vi i dybden med i denne artikel.

Læs Mere