Menu

Måltidserstatning

Helse & Sundhed Træning & Vægttab
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Form

Indhold

Bedømmelser

Aktuelt

25 produkter
25 produkter
Sorter efter: Mest populære
Rikke
Farmakonom

Måltidserstatning som hjælpemiddel

Måltidserstatninger kan være et godt hjælpemiddel, hvis du skal igang med et vægttab. Læs med herunder, for at finde den variant, der passer bedst til dig.

Måltidserstatning laves i mange forskellige typer, men ses tit som enten shakes eller snackbarer. De kendetegnes ved at indeholde at indeholde essentielle næringsstoffer, så du kan erstatte et eller flere måltider dagligt med disse. De er tit meget lave på kalorier og det kan derfor være en hjælp til dig, der skal holde kalorierne nede på daglig basis og kæmper med dette.

Måltidserstatninger kan også, i nogle tilfælde, bruges til småtspisende, for at få ekstra kalorier ind mellem de almindelige måltider. Der findes dog også specielle produkter til dette, så vi anbefaler altid at du rådfører dig med læge eller diætist, før du vælger produkter.

Hvad skal jeg være opmærksom på ved måltidserstatning?

Der kan være forskel fra mærke til mærke, hvordan de anbefale at bruge deres produkter. Ved nogle produkter er det muligt, at erstatte hele kosten med måltidserstatningsprodukterne, mens det ved andre er et supplement til en almindelig, kaloriereduceret kost.

Det er altid vigtigt at følge anvisningerne på disse produkter nøje og ikke bruge mere eller mindre end det anbefale, samt ikke at bruge produkterne i længere tid, end hvad der står i indlægssedlen.

Er proteinpulver og måltidserstatning det samme?

Proteinpulver og måltidserstatninger er ikke de samme og kan ikke erstatte hinanden. Generelt er der et lavere proteinindhold i måltidserstatninger, end der er i rent proteinpulver. Det er fordi måltidserstatninger er sat sammen til at skulle give dig den optimale sammensætning af næringsstoffer (som i et almindeligt måltid), mens proteinpulver har til formål at sikre et højt proteinindhold, for dig, der fx træner med tung vægtløftning. ​​​​​​​

Derfor skal du spise loppefrøskaller

Spot Trenden

Derfor skal du spise loppefrøskaller

Loppefrøskaller, der hverken har noget med lopper eller frøer at gøre, er uundværlige for en del danskere, der døjer med mave- og tarmproblemer, og det uanset om det er løs eller hård mave, der er problemet. Vi dykker ned i skallerne med de mange egenskaber.

Læs Mere
Redaktionen fortæller: De kosttilskud spiser vi

Vi guider

Redaktionen fortæller: De kosttilskud spiser vi

Af Amalie Schiller

Det kan være svært at finde rundt i junglen af kosttilskud. I dagens skriv har jeg bedt mine skønne kollegaer om at dele ud af deres erfaringer med de kosttilskud, de dagligt tager som et supplement til en sund og varieret kost. Måske kan du finde inspiration?

Læs Mere
Gurkemeje: det skal du vide om den gule urt

Spot Trenden

Gurkemeje: det skal du vide om den gule urt

I Indien har man anvendt gurkemeje siden de tidligste tider, og i dag har knolden vundet indpas både på krydderihylden og sammen med kosttilskuddene. I artiklen her gør vi dig klogere på urten og hvilke produkter, der blandt andet indeholder gurkemeje.

Læs Mere