Menu

Kettlebell

Helse & Sundhed Træning & Vægttab Træningsudstyr
Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

15 produkter
15 produkter
Sorter efter: Mest populære

Hvorfor en kettlebell?

Du ville hurtigt kunne opbygge muskler og få sat gang i din forbrænding. Du kommer op og bevæger dig på en måde, som du ikke ville med de fleste træningsmaskiner. Det er en af de bedste træningsformer til at forbrænde fedt, mens du også opbygger muskler. Laver du øvelser med en kettlebell, får du pulsen op og bruger samtidigt dine muskler. En kettlebell er god til dig med en travl hverdag, fordi du kan ordne hele træningsrutinen hjemme i stuen. Det eneste, du skal bruge, er din kettlebell og dig selv.

Hvordan træner jeg med en kettlebell?

Det eneste du behøver for en god og hård træning hjemmetræning er 3-4 øvelser og 20 minutter med din kettlebell. Du kan nemlig med få øvelser komme gennem en full-body-workout. Det er dog vigtigt, at du ved, hvordan du bruger din kettlebell, så du ikke får skader. Træning – og især træning med fokus på vægttab – kræver tålmodighed. Resultaterne skal nok komme, men i nogle tilfælde går der lidt tid, før du ser ændringer.

Hvilken vægt skal jeg bruge?

Er kvinde og ude af form, anbefales det, at du vælger en kettlebell, der vejer 6 kg. Er du i medium form, kan du prøve kræfter med en på 8 kg, mens du sagtens kan vælge en kettlebell på 12 kg. eller derover dig, hvis du er i god form og har erfaring. Det kommer også meget an på, hvad du bruger din kettlebell til. Hvis du udelukkende træner ben og baller, kan du typisk bruge en højere vægt end til f.eks. rygtræning eller mavetræning.

Er du mand og ude af form, anbefales det, at du bruger en kettlebell, der vejer 12 kg. Er du i middelmådig form, anbefales det, at du bruger en, der vejer 16 kg. Kettlebells på 20 kg. eller derover er til manden, der er i rigtig god form og har erfaring med denne slags træning allerede.

På Matas.dk har vi også kettlebells, der vejer 4 kg, 24 kg og 28 kg. Du kan altid prøve dig frem til, hvilken vægt der passer bedst til dig. Det er dog vigtigt, at du passer på din krop – da du nemlig nemt blive skadet, hvis ikke du er påpasselig.

Titan kettlebells
Hos Matas forhandler vi kettlebells fra mærket Titan, som er super gode til mange former for muskeltræning. De er lavet i rå jern og er ikke pakket ind, så det anbefales, at du træner på et slidstærkt underlag.

Malene
Materialist
Malene blev i 2017 uddannet materialist i Gråsten. Hun har en stor interesse for både hudpleje og helse, og hun sætter en ære i at lære og uddanne sig selv i produkter, så hun altid kan vejlede kunderne med stor faglighed. Malene ser ikke blot sit job som et arbejde, men også som en hobby hun er passioneret omkring. Ma...