• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • Byt frem til 28/2-2022
  • Mere end 1000 brands
Menu
Risskum på spray alt. til piskefløde 250 ml
Risskum på spray alt. til piskefløde 250 ml

Diverse Risskum på spray alt. til piskefløde 250 ml

Diverse Risskum på spray alt. til piskefløde 250 ml
29,95 kr.
Du optjener 3 point hos Club Matas
Sendes fra Matas Specialvarelager - Afsendes inden for 1-2 hverdage
Dette produkt er en bestillingsvare, hvorfor købsaftalen først er bindende for Matas, når vi sender dig bekræftelse. Ved levering af større varer med fragtmand, vil levering være til kantsten. Læs mere om køb af bestillingsvarer .
Gem som favorit
Beskrivelse

Risskum på spray.
Brugsanvisning og forholdsregler: Hold flasken med dysen nedad og ryst for at flytte indholdet frem. Tryk skummet ud. Efter brug åbn dysen, skyl den med vand og tør af. Af tekniske grunde forbliver en smule riscreme i flasken og kan ikke trykkes ud.

Opbevaring/anvendelse: Behøves ikke opbevaring på køl. Ved opbevaring i køleskab skal vendes på hovedet. Efter åbning opbevares inden for kort tid. Undgå direkte sollys (må ikke varmes op til over 50 grader). Flasken må ikke antændes eller åbnes.

Næringsdeklaration (indhold pr. 100g):
Energi: 711 kJ / 171 kcal
Fedt: 11 g
- heraf mættede fedtsyrer: 10 g
Kulhydrater: 15 g
- heraf sukkerarter: 7,2 g
Protein: 0,4 g
Salt: 0,10 g

Ingredienser: risdrik (vand, rissirup, risstivelse, rismel)kokosfedtrismaltodextrinvinsyreFortykningsmidler: tangekstrakt og gummi arabicumHavsaltDrivgas: dinitrogenoxid

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% Økologisk

Detaljer
Ingredienser
  • risdrik (vand, rissirup, risstivelse, rismel)kokosfedtrismaltodextrinvinsyreFortykningsmidler: tangekstrakt og gummi arabicumHavsaltDrivgas: dinitrogenoxid

OBS: Der kan være små uoverensstemmelser mellem ovenstående indhold og indholdsdeklarationen på den vare, du som kunde modtager fra Matas. Vi anbefaler derfor, at du altid tjekker indholdsdeklarationen på det fysiske produkt, du modtager.

Levering & returnering

Dette produkt er en bestillingsvare, hvorfor købsaftalen først er bindende for Matas, når vi sender dig en bekræftelse. Ved levering af større varer med fragtmand, vil levering være til kantsten. Læs mere om køb af bestillingsvarer .

OBS:

Produktet sendes ikke fra vores eget lager, men direkte fra producenten.

ONLINE LIGE NU
Vi står klar med ekspertrådgivning