• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Personlig kundeservice

Hjerteforeningen

HJERTEGALLA 2019 PÅ TV2 CHARLIE

En stor tak til vores kunder for støtten til hjertesagen!

​​​​​​​Den 9. marts deltog Matas i et stort indsamlingsshow på TV2 Charlie. Her kunne vi overrække en check på 2.112.000 kr. til Hjerteforeningen. Pengene kommer fra Matas-kundernes køb af hjertearmbånd, vores egen hudplejeserie Plaisir samt pakkevedhæng til jul.

Hjertegalla indsamlede i alt 31.324.255 kroner til Hjerteforeningen. Beløbet skal blandt andet gå til et helt særligt formål, nemlig flere hjertestartere. De skal uddeles når Hjerteforeningen afholder Danmarks første landsuddeling af gratis hjertestartere den 28. april.

Stort tillykke med resultatet.

​​​​​​​Matas overrækker checken med kundernes bidrag (1:24 min.):JULEPYNT FOR BØRNEHJERTER

Matas sætter sammen med Hjerteforeningen i julen ekstra fokus på børn med medfødte hjertefejl og deres familier, der har en svær hverdag.

Hver gang du pynter din Matas julegave med et fint kræmmerhus, støtter du Børnehjertefonden med 6 kr. Vedhænget koster 10 kr.

Det er også muligt at købe ekstra vedhæng, så de øvrige gaver ligeledes får det flotte pift i forbindelse med indpakning.
Du kan også bruge vedhænget som julepynt på træet eller i en pakkeleg.

Læs mere her i: Hjerteforeningens pressemeddelelse


​​​​​​​ELSK HJERTET 2018

Matas deltog igen i år i Hjerteforeningens årlige kampagne Elsk Hjertet:
Vi solgte støttearmbånd og Matas' egen hudplejeserie Plaisir - til fordel for mere forskning i kvinders hjerter.

Desuden afholdte Matas i samarbejde med Hjerteforeningen gratis blodtryksmålinger i omkring 150 udvalgte butikker.
​​​​​​​

JULEHYGGE GIVER HJERTESTARTERE

I november og december 2017 solgte alle Matas butikker et unikt gavevedhæng til at pynte på julens gaver.

Vedhænget er udviklet i samarbejde med Hjerteforeningen. Halvdelen af beløbet går til at opsætte 28 hjertestartere på Matas facader landet over i løbet af 2018. Denne proces er igang netop nu, hvor der indtil videre er sat 15 hjertestartere op.

Hvert år rammes ca. 4.000 danskere af et hjertestop. Chancen for at overleve øges væsentligt, hvis der er en tilgængelig hjertestarter i nærheden.


OM SAMARBEJDET

Matas har siden 2007 samarbejdet med Hjerteforeningen. Dette samarbejde bygger på en fælles grundholdning til sund levevis og ønsket om at hjælpe, hvor der er et stort behov. Matas har valgt at støtte forskning i et hidtil overset og meget vigtigt kvindeproblem: Kvinders hjertekarsygdomme.

Matas har siden 2007 bidraget med i alt 21,6 mio. kr. til Hjerteforeningen.

Desuden samarbejder vi om lokale aktiviteter. Det kan fx være at tilbyde kunderne at få målt deres blodtryk i en lokal Matas butik samt få gode råd om sunde levevis. Hjerteforeningen anslår, at 280.000 danskere er uvidende om, at de har forhøjet blodtryk, hvilket er en alvorlig risikofaktor. Siden samarbejdets start har over 40.000 kunder fået målt deres blodtryk i Matas.

Matas deltager ved at sætte fokus på kvinders hjertekarsygdomme. Det sker bl.a. i tilbudsavisen, i butikkerne og på nettet. Alle kædens butikker sælger i kampagneperioder bl.a. hjertearmbånd, hvor overskuddet går ubeskåret til Hjerteforeningen. Via støttekampagner henover året støtter Matas’ hudplejeserie Plaisir endvidere den vigtige forskning i kvinders hjertekarsygdomme
​​​​​​​

Støttearmbånd 2018

  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Personlig kundeservice