• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage

Eurofin Steins Laboratorium

Striberne tjekkes af Eurofins Steins Laboratorium


”Under stadig bakteriologisk kontrol af Eurofins Steins Laboratorium” står der på alle Matas’ egne varer inden for skønhed og pleje. Læs herunder hvad det egentlig betyder.

Matas har samarbejdet i over 50 år med Eurofins Steins Laboratorium om kontrol af alle Matas' egne varer i Beautyshoppen, herunder Striberne. Ordningen giver ekstra sikkerhed og tryghed for såvel forbrugerne som Matas.

Eurofins Steins sørger for at kontrollere, at der ikke er bakterier eller skimmelsvampe i produkterne.

Yderst sjældent problemer
Alle produkter bliver tjekket af Steins Laboratorium en gang om året. Der er ikke blot tale om en tilfældig stikprøve blandt nogle af Stribeprodukterne, men derimod bliver alle af Matas' omkring 350 egne beautyvarer kontrolleret i samtlige varianter (dog ikke de forskellige størrelser).

Alle produkter kommer gennem en grundig bakteriologisk kontrol for at undersøge, om der skulle være bakterier eller svampe i dem. Heldigvis er det yderst sjældent, at der er set problemer i varerne fra Matas.

Eurofins Steins Laboratorium er en del af laboratoriegruppen Eurofins, som har laboratorier seks steder i Danmark. Eurofins Steins Laboratorium udfører kontrol og analyser af mange forskellige typer produkter.

Læs mere på www.eurofins.dk