• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Solcreme til børn

Hudpleje Til mor & barn
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Mærker

Pris

Solfaktor

Vandafvisende

Indhold

Form

Hudtype

Certificeringer

Størrelse

Bedømmelser

Aktuelt

70 produkter
70 produkter
Sorter efter: Mest populære
VI GUIDER
Soltips til dig, der er gravid eller nybagt mor
LÆS MERE
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Rikke
Farmakonom

Forskellen på solcreme til voksne og børn

Ofte opholder børn sig længere tid i solen end voksne gør - de leger udenfor både på ferier og i institution og derfor er det ekstra vigtigt at sørge for solbeskyttelse til børn i alle aldre. Heldigvis findes der mange forskellige solcremer til børn, også til dem med specifikke behov.

Tit vil forskellen mellem solcreme til voksne og solcreme til børn, være lille. Der er dog nogle forskelle, der kan være værd at holde øje med.

Solcremer til børn er tit meget vandfaste, hvilket adskiller sig fra nogle af solcremerne til voksne. De er lavet ekstra vandfaste, da børn tit er mere i vand end voksne og samtidig også hopper ind og ud af poolen eller havet. Med en ekstra vandfast solcreme, sikrer du altså at dit barn er beskyttet, selvom de rende frem og tilbage fra vandet.

Solcremens historie: Den kom, solede, og sejrede

Vi guider

Solcremens historie: Den kom, solede, og sejrede

Af Maria Præst

Inden solcremen blev opfundet, havde det blege look været in i flere hundrede år, så folk holdt sig automatisk ude af solen. Det var først, da Coco Chanel i 1920’erne opfordrede alle til at lade solen kysse deres krop, at det solbrune look blev det nye ideal – og behovet for solcreme opstod.

Læs Mere
Alt, du skal vide om solcreme

Vi guider

Alt, du skal vide om solcreme

Af Astrid Lund Olstrup

Når sommeren står for døren, og solens stråler begynder at varme din hud, skal du til at tænke på solbeskyttelse. Ud over skygge og solhat, så er solcremen din bedste ven. Én ting er at vælge den rigtige, en anden ting er at bruge den rigtigt.

Læs Mere
Guide: Solcreme til følsom hud

Matas LIVE

Guide: Solcreme til følsom hud

Af Matas

Solcreme er et af de vigtigste trin i din hudplejerutine, men hvilken skal man vælge, hvis man har følsom hud? Det har kosmetiker Zita helt styr på, og hun deler ud af sin store viden og hjælper dig med at finde det helt rigtige produkt til din hud.

Læs Mere