Menu

Hyprosan Øjendråber 10 ml

Hyprosan Øjendråber 10 ml
107,95 kr.
Kan afsendes med det samme.
Varen kan kun købes online
  • Fri fragt ved køb over 399 kr.
Anvendelse og virkning
Hyprosan er en erstatning for naturlige tårer, som fugter og smører øjnene. Hyprosan øjendråber anvendes til at behandle symptomer med tørre øjne. Kontakt lægen, hvis du får det værre, eller hvis du ikke får det bedre.

Dosering
Den anbefalede dosis for voksne er 1 dråbe i hvert øje 3 gange daglig eller efter behov.
Før anvendelse af øjendråberne: Vask hænder, inden du åbner flasken. Når du åbner flasken første gang, så kassér den første dråbe. Find den stilling, der passer bedst, mens du drypper øjet. (Du kan sidde ned, ligge på ryggen eller stå foran et spejl).

Drypning: 1. Hold flasken lige under hætten og drej hætten for at åbne flasken. Flaskens spids må ikke komme i berøring med noget for at undgå kontaminering af væsken.
2. Bøj hovedet bagover og hold flasken over øjet.
3. Træk det nederste øjenlåg ned og kig opad. Tryk let på flasken og lad 1 dråbe falde ned i øjet. Bemærk, at der kan være et par sekunders forsinkelse mellem man trykker, og dråben kommer ud. Lad være at trykke for hårdt.
4. Blink nogle gange, så dråben fordeler sig over hele øjet.
5. Følg instruktionerne 2-4 for drypning af Hyprosan i det andet øje.
6. Inden låget sættes tilbage på flasken, skal den rystes én gang nedad for at slippe af med overskydende opløsning fra toppen af flasken. Dette er nødvendigt for at sikre flaskens anvendelighed.

Der kan være en lille smule opløsning i flasken til slut. Det er der taget højde for ved at alle flasker overfyldes for at sikre, at 10 ml opløsning altid kan leveres. Dette volumen omfatter også den opløsning, der fjernes fra spidsen, før låget sættes tilbage på flasken. På grund af flaskens funktionalitet kan der maksimalt doseres 30 dråber dagligt fra flasken. Hvis du bruger mere end ét øjenpræparat, skal Hyprosan altid anvendes sidst og mindst 5 minutter efter andre lægemidler.
Hyprosan må ikke anvendes til børn og unge under 18 år.
Hyprosan indeholder ikke konserveringsmiddel og kan derfor anvendes sammen med kontaktlinser.

Advarsler og forsigtighedsregler
Tag ikke dette lægemiddel hvis du er allergisk over for hypromellose eller et af de øvrige indholdsstoffer i Hyprosan.
Hyprosan er ikke blevet testet på børn og unge. Derfor må det ikke anvendes til børn og unge
under 18 år.

Dette lægemiddel indeholder cirka 0,06 mg phosphater pr. dråbe, svarende til 1,9 mg/ml. Hvis du har alvorlige skader på det forreste, klare lag i øjet (hornhinden), kan phosphater i meget sjældne tilfælde forårsage, at der dannes uklare pletter på hornhinden. Pletterne skyldes kalkophobning under behandlingen.

Særlige advarsler og forsigtighedsreglser
Ingen.

Brugen af anden medicin
Hvis De bruger mere end ét øjenpræparat, skal Hyprosan altid anvendes sidst og mindst 5 minutter efter andre lægemidler.

Graviditet og amning
Hyprosan kan anvendes under graviditet og amning.

Trafik og arbejdssikkerhed
Øjendråberne kan give forbigående sløret syn. Hvis det sker for Dem, må De ikke føre motorkøretøj eller betjene maskiner, før Deres syn er klart igen.

Overdosering
Der er ingen kendte reaktioner på overdosering af Hyprosan. Kontakt lægen, skadestuen eller apotekspersonalet, hvis De har taget mere af Hyprosan, end der står i denne information, eller mere end lægen har foreskrevet og De føler Dem utilpas.

Bivirkninger
Læs indlægssedlen for fuldstændig liste over bivirkninger. Dette lægemiddel kan som alle andre lægemidler give bivirkninger, men ikke alle får bivirkninger.

Holdbarhed
2 år. Efter første åbning: 4 uger.

Opbevaring
Opbevar lægemidlet utilgængeligt for børn. Opbevares ved temperatur under 25 °C. Må ikke nedfryses. Brug ikke dette lægemiddel efter den udløbsdato, som står på kartonen og flasken efter “EXP”. Udløbsdatoen er den sidste dag i den nævnte måned. Efter første åbning af flasken kan opløsningen anvendes i 4 uger. Flasken skal holdes tæt lukket. Spørg apotekspersonalet, hvordan du skal bortskaffe lægemiddelrester. Af hensyn til miljøet må du ikke smide lægemiddelrester i afløbet, toilettet eller skraldespanden.

Læs indlægssedlen
Vi opfordrer til, at du læser indlægssedlen, som følger med produktet.

Generelt
DET ER DESVÆRRE IKKE MULIGT AT FORTRYDE KØB AF LÆGEMIDLER.

Forklaringen er, at det ikke er lovligt at gensælge et lægemiddel, der har været ude hos en forbruger. På den måde sikres du som kunde, at du altid modtager et lægemiddel der har været opbevaret og håndteret korrekt og derfor virker efter hensigten. Det er naturligvis muligt at reklamere over et lægemiddelkøb, i tilfælde af at produktet er defekt ved modtagelsen.

Dato
25-08-2022.

Klassificering
Lægemiddel.
Aktivt stof: Hypromellose. 1 ml opløsning indeholder 3,2 mg hypromellose. Øvrige indholdsstoffer: Dinatriumphosphatdodecahydrat, natriumdihydrogenphosphatdihydrat,natriumhyaluronat, natriumchlorid, vand til injektionsvæsker.

OBS: Der kan være små uoverensstemmelser mellem ovenstående indhold og indholdsdeklarationen på den vare, du som kunde modtager fra Matas. Dette skyldes, at vi løbende forbedrer indholdet i vores egne varer i forhold til den nyeste viden om ingrediensers betydning for miljø og sundhed.

Indhold10 ml
Enhedspris10.795 kr./l
MærkeHyprosan
KategoriØvrig håndkøbsmedicin
Se altHyprosan Øvrig håndkøbsmedicin
Varenummer795392
LeverandørMatas Operations A/S
Rørmosevej 1
3450 Allerød

Fri fragt : Ved køb for min. 399 kr.

Vi tilbyder følgende leveringsformer:

  • Levering til Matas-butik
  • BURD Delivery - aftenlevering til privatadresse
  • DAO - Levering til privatadresse
  • GLS - Levering til pakkeshop, privatadresse eller arbejdsplads
  • PostNord - Levering til privatadresse eller pakkeboks/post i butik
  • Instabox - Express-levering til pakkeshop eller privatadresse

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Du kan returnere dit produkt op til senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.