Tilbage
Se alt i
  • Afsendes indenfor 1-3 hverdage
  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • 30 dages returret
  • Mere end 900 brands


Visionnaire Crescendo™ er inspireret af dermatologer. Det er en flydende peeling med to progressive intensive faser,  der bruges i 28 dage i to trin - 2 x 14 dage. Resultatet er synlige forandringer, en mere ensartet hudtone, finere porer, mindre markante rynker og linjer samt en smukkere udstråling.

Læs mere om produkterne nedenfor og opdag resten af Visionnaire universet.

VISIONNARE CRESCENDO™ PROGRESSIVE NIGHT PEEL – HVORFOR TO TRIN?

Trin 1 er til de første 14 nætter og er en opvarmningsfase. Intensiteten af peelingen er på det laveste trin for at forberede huden. Peelingens opgave er at fjerne laget af ophobede døde hudceller på hudens overflade og booste cellefornyelsen med 5 % AHA – naturlig frugtsyre og ekstrakt af quinoa, der har eksfolierende egenskaber. Efter 14 nætter er hudens overflade mere ensartet og glat med en finere udstråling.

Trin 2 er til de næste 14 nætter der speeder processen op. Denne fase indeholder 10 % salicyl- og glykolsyre – 2 af de førende aktive ingredienser, der benyttes af dermatologer til medicinsk peeling  for at forny huden og forbedre dens udstråling. Kombinationen af disse i Visionnaire Crescendo™ formlen glatter hudens overflade, mindsker synlige porer, udjævner farveforskelle og blødgør fine linjer og rynker.Inspiration fra sport bliver til god træning for huden

Lancôme er blevet inspireret af høj intensitets interval træning (HIIT) og har skabt konceptet Hud Interval Intensitets Træning. Dette produkt indeholder to forskellige formler; en til at forberede din hud, og en anden til at booste dine resultater.

HVORDAN BRUGER DU VISIONNAIRE CRESCENDO?

Om aftenen: Rens ansigtet omhyggeligt – fordel 3-4 pump af Visionnaire Crescendo™ over ansigtet i et jævnt lag med fingerspidserne – undgå øjenomgivelser og området omkring læberne.  For den ultimative komfort: brug den sædvanlige øjencreme og natcreme over peelingen.

Om morgenen: Efter afrensning er det essentielt at bruge en creme med minimum SPF 15 i dagtimerne. Til dette formål har Lancôme udviklet Visionnaire Advanced Multi-Correcting Cream SPF 20. En avanceret formel, der giver huden fylde og beskyttelse mod UV-stråler i de lyse timer.  

Peelinger som Visionnaire Crescendo™ er ikke egnet til sensitiv hud.

  • Afsendes indenfor 1-3 hverdage
  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • 30 dages returret
  • Mere end 900 brands