Tilbage
Se alt i

Landsforeningen LEV

Projekt KLAP

I samarbejde med Landsforeningen LEV og Projekt KLAP tilbyder Matas udviklingshæmmede ansættelse som servicemedhjælpere i nogle af kædens butikker.

Formålet er at give de udviklingshæmmede et alternativ til eksempelvis arbejdet på et beskyttet værksted. Ved et skånejob i Matas får disse mennesker adgang til en normal hverdag med tættere kontakt til andre mennesker og øget mulighed for at forbedre deres livskvalitet.

Matas får til gengæld nogle loyale, dedikerede og stabile medarbejdere, der er med til at styrke arbejdsklimaet i butikken.

Se film om Projekt Klap i Matas:

Opgaverne i Matas

Opgaverne varierer men er typisk opgaver, som det er svært at finde tid til i en travl dagligdag. Det kan være at rykke varer frem på hylderne, holde rent foran og bag butikken, gå på posthuset, bistå ved opfyldning af kosmetikstander osv.  Før en endelig ansættelse har servicemedhjælperen en praktikperiode, hvor begge parter kan finde ud af, hvilke opgaver medhjælperen kan løse, og om kemien passer sammen.

Der er ansat servicemedarbejdere i 20 Matas butikker landet over - og flere er på vej.

Projekt KLAP er et projekt under Landsforeningen LEV. Formålet er at vise, at mennesker med udviklingshæmning er en ressource på det ordinære arbejdsmarked.

Læs mere på www.projektklap.dk

KLAP står for Kreativ Langsigtet Arbejds Planlægning.

  • Fri fragt på ordrer over 250 kr
  • Byt i alle Matas butikker
  • 30 dages returret
  • 1-2 dages ekspeditionstid
  • Mere end 900 brands