• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

BLACK WEEK - de vildeste deals: Hår & Styling

Black Week er skudt i gang i Matas, og d. 17. november får du hele 25% på alt* hårpleje og styling. I denne LIVE guider vi dig sammen med frisøren til at få det bedste ud af dine stylingtools og plejeprodukter. Mon ikke der er gode idéer, du kan opgradere din hårrutine med?

Vi sendte LIVE torsdag d. 17/11

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Sådan får du det bedste ud af dine stylingtools

Hvad end du foretrækker et godt glattejern, krøllejern eller en god føntørre, så er der noget til dig lige her. Remington tilbyder dig netop disse stylingtools, der ikke bare hjælper dig med at style dit hår til perfektion, men som også er i en prisklasse, hvor de fleste kan være med.

Copper Radiance serien fra Remington er en gennemført serie, hvor detaljegraden er høj, og hvor det er tydeligt, at det er professionelle og dygtige fagfolk, der har skabt hvert enkelt produkt. Vi dykker ned i vores tre favoritter!

Style dit hår med et godt glattejern

Et godt glattejern hører til i den perfekte samling af gode produkter til håret - og dette fra Remington er det perfekte bud på netop sådan et glattejern. Glattejernet har avancerede plader med keramisk belægning tilsat kobber, der skaber en jævn varmefordeling og smukke, glatte resultater i dit hår. Glattejernet varmer hurtigt op - og er faktisk klar på bare 15 sekunder. Det er vi her på redaktionen virkelig vilde med. Man vil jo bare gerne i gang med at style!  Glattejernet har en digital (og smart) temperaturstying med hele 9 indstillinger op til 230 grader. Det passer til alle hårtyper, og er altså et virkelig godt glattejern til en god pris. Du kan i vores ovenstående LIVE se, hvordan Maj, der er frisør, tryller med jernet - hun viser dig også, hvordan du kan lave silkebløde krøller med det.

Skab lækre krøller med dette krøllejern

Der er ikke noget som lækre, definerede krøller - og det kan dette krøllejern nemt klare! Det er endnu en genialitet fra Remington, der har keramisk belægning og kobber, der skaber en jævn varmefordeling - og de smukkeste krøller. Krøllejernet varmer op på bare 30 sekunder. Så er det klar til, at du skaber bølger! Krøllejernet er utroligt nemt at arbejde med. Det kan du også se i vores LIVE, hvor Maj laver de flotteste krøller på Amalie.

Føn dig til fantastiske frisurer

En god føntørre er uundværlig - og denne af slagsen er en favorit her på redaktionen. Foruden at være lækker at holde og fuld af gennemførte detaljer, har den tre varme- og to hastighedsindstillinger, der gør det nemt for dig at styre den. Derudover har den ægte cold shot, der hjælper dig med at sætte håret og skabe den frisure hver morgen, du drømmer om. Føntørren har det, man kalder en salonledning på hele tre meter, der gør det nemt for dig at bruge føntørren, hvor det passer dig i dit hjem. Du kan se Maj udfolde sig med føntørren i vores LIVE ovenfor.

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Sådan glatter og krøller du håret mest skånsomt

Matas LIVE

Sådan glatter og krøller du håret mest skånsomt

Af Matas

Velstylede lokker er altid lækkert og fuldender ethvert look, men hvordan sikrer man sig, at få lavet en styling der både holder, ser pæn ud og passer på håret? I dag giver frisør Maj Duchnik dig alle sine tips til at glatte og krølle håret på den mest skånsomme måde. Vi lover, at der er masser af insider-tips og tricks du ikke har hørt før!

Læs Mere
Frisøren guider til den perfekte blow-dry hjemme

Matas LIVE

Frisøren guider til den perfekte blow-dry hjemme

Af Matas

Drømmer du også om smukke, bouncy og skinnende lokker, men har lidt svært ved at genskabe de resultater du kender fra frisøren? Så skal du se med i dag i Matas LIVE! Frisør Maj Duchnick vil vise, hvordan du kan give dig selv den smukkeste styling hjemme med føntørren - og, hvordan du får resultatet til at holde længst muligt.

Læs Mere