• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Base coat

Makeup Negle
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Finish

Egenskaber

Farveintensitet

Form

Indhold

Certificeringer

Farve

Bedømmelser

Aktuelt

19 produkter
19 produkter
Sorter efter: Mest populære

Hvad er en basecoat, og hvad bliver den brugt til?

En basecoat – også kaldet underlak – er en base for neglelakken. De fleste underlakker er oftest af klar farve, men i nogle tilfælde kan der være tilført en smule naturlig farve for at give neglen ekstra glans. Basecoaten er med til at beskytte neglen mod eventuelle misfarvninger samt forlænge neglelakkens holdbarhed. Din valgte basecoat påføres før neglelakken og skal være helt tør inden påføring af den farvede lak.

Hvad er en peel-off basecoat?

En peel-off basecoat bruges ved brug af glimmer eller glitterneglelakker. Denne type basecoat gør det nemmere at fjerne den ofte genstridige glimmer, der er i neglelakken. Du skal blot påføre peel-off basecoaten som en hvilken som helst anden basecoat, og når det derefter er tid til, at neglelakken skal fjernes, piller du den bare af.

Basecoat vs. Topcoat

Basecoat: En basecoat forhindrer dine negle i at blive gule eller misfarvede af farven fra din neglelak. En misfarvning kan forekomme ved brug af meget stærke farver såsom rød neglelak. Basecoaten vil også være med til at forlænge holdbarheden på din neglelak, da den danner et godt underlag, så neglelakken kan hænge fast.

Topcoat: En topcoat er vigtig for en holdbar lak. En topcoat skal påføres efter, du har lagt den farvede lak. Det får neglelakken til at holde meget længere. Der findes mange forskellige topcoats:

  • Almindelig topcoat - Giver glans og beskytter den farvede neglelak
  • Matt topcoat - Efterlader neglene med et mere råt look
  • Gelcoat -  Forsegler neglelakken og giver en ekstra god holdbarhed
  • Dry topcoat - Får din neglelak til at tørre hurtigere. Konsistensen være noget anderledes end en almindelig topcoat.​​​​​​​

2-i-1 produkt: På Matas.dk og i vores butikker kan du også finde et 2-i-1 produkt. Denne type produkt bruges både som basecoat og topcoat og styrker og beskytter neglene ligesom de resterende produkter.

Styrke af neglene

På Matas.dk og i vores butikker kan du købe basecoats, der giver dine negle styrke, pleje og beskyttelse. Basecoats forebygger dehydrering, udtørring og afskalning af dine negle og hjælper med at genskabe neglens fleksibilitet og smidighed.

Franchesca
Materialist
Franchesca blev i 2019 uddannet materialist hos Matas i Fredericia. Hun er den ultimative ’skønheds-pige’, og hun har altid haft en stor interesse indenfor både makeup, hudpleje og hårpleje. Franchesca elsker at vejlede og rådgive kunderne, så de finder netop de produkter, der passer bedst til dem. Derudover sætter Fra...
Min ekspertise er:
Hudpleje