Highlighterbørster

Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Indhold

Certificeringer

Størrelse

Bedømmelser

Aktuelt

28 produkter
28 produkter
Sorter efter: Mest populære
SPAR 52,-
Hot on Social
Real Techniques Everyday Essentials
207,95 kr.259,95 kr.Spar 52,-
Fenty Beauty Face Shaping Brush 125
274,95 kr.
Tromborg Brush
279,95 kr.
bareMinerals Blooming Blush Brush
199,95 kr.
SPAR 75,-
Anastasia Beverly Hills Brush Nr. A23
224,95 kr.299,95 kr.Spar 75,-
SPAR 27,-
Real Techniques Setting Brush
107,95 kr.134,95 kr.Spar 27,-
SPAR 56,-
Real Techniques Flawless Base sæt
223,95 kr.279,95 kr.Spar 56,-

Hvilken børste er til highlighter

Når du skal blende highlighter på, er det vigtigt med det rette værktøj så du ikke ender med at ligne en diskokugle eller har fartstriber i ansigtet. Her kan det være en fordel med en løsere børste, så resultatet bliver blødt med en naturlig glød.

Hvad er en fan brush?

En vifteformet pensel som er en fremragende børste highlighter. Hårenes bredde gør denne perfekt til at du med lette og forsigtige kan opbygge et fint look. Hvis du ønsker en let highlight effekt på kindben og under bryn, skal du bruge en børste med lange hår, der sidder langt væk fra hinanden, som fx en fan brush. Denne børste er særligt god til områder som amorbuen og næseryggen, hvor du ønsker at lysne op og fremhæve. En Fan-pensel kan også blende highlighteren og din foundation sammen. Du vil opnå et naturligt og helt perfekt resultat.

Hvad med de øvrige highlighter børster?

Ønsker du din highlighter skal være mere tydelig og glowy, bør du vælge en kuppelformet eller dråbeformet børste med lange hår, hvor hårene sidder mere tæt, så mere pigment kan samles op. Den tættere børste er god til dine kindben, brynbuen og panden. Highlighter børsten hjælper dig til at fremhæve dine kindben og pandeben for at opnå en mere markeret knoglestruktur i ansigtet. Børsten kan bruges til både highlighterpudder og til cremede og mere flydende highlightere.

Hvorfor bruge highlighter?

Du får en frisk glød ved at fremhæve dine kindben, kraveben eller øjebrynsben. Du påfører altså en highlighter på de punkter i ansigtet som stikker frem, og som naturligt vil fange solen først. Det gælder også din næseryg, amorbue og fra kæbelinje og ind mod hårgrænsen. Husk at afslutte med en setting powder, når du har påført highlighteren, for at få et mere holdbart resultat hele dagen med masser af glød.

Franchesca
Materialist
Franchesca blev i 2019 uddannet materialist hos Matas i Fredericia. Hun er den ultimative ’skønheds-pige’, og hun har altid haft en stor interesse indenfor både makeup, hudpleje og hårpleje. Franchesca elsker at vejlede og rådgive kunderne, så de finder netop de produkter, der passer bedst til dem. Derudover sætter Fra...
Min ekspertise er:
Hudpleje
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.