• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu

Highlighterbørster

Makeup Tilbehør Makeupbørster
Standard
Vælg filtre

Mærker

Pris

Indhold

Certificeringer

Størrelse

Bedømmelser

Aktuelt

30 produkter
30 produkter
Sorter efter: Standard

Hvilken børste er til highlighter

Når du skal blende highlighter på, er det vigtigt med det rette værktøj så du ikke ender med at ligne en diskokugle eller har fartstriber i ansigtet. Her kan det være en fordel med en løsere børste, så resultatet bliver blødt med en naturlig glød.

Hvad er en fan brush?

En vifteformet pensel som er en fremragende børste highlighter. Hårenes bredde gør denne perfekt til at du med lette og forsigtige kan opbygge et fint look. Hvis du ønsker en let highlight effekt på kindben og under bryn, skal du bruge en børste med lange hår, der sidder langt væk fra hinanden, som fx en fan brush. Denne børste er særligt god til områder som amorbuen og næseryggen, hvor du ønsker at lysne op og fremhæve. En Fan-pensel kan også blende highlighteren og din foundation sammen. Du vil opnå et naturligt og helt perfekt resultat.

Hvad med de øvrige highlighter børster?

Ønsker du din highlighter skal være mere tydelig og glowy, bør du vælge en kuppelformet eller dråbeformet børste med lange hår, hvor hårene sidder mere tæt, så mere pigment kan samles op. Den tættere børste er god til dine kindben, brynbuen og panden. Highlighter børsten hjælper dig til at fremhæve dine kindben og pandeben for at opnå en mere markeret knoglestruktur i ansigtet. Børsten kan bruges til både highlighterpudder og til cremede og mere flydende highlightere.

Hvorfor bruge highlighter?

Du får en frisk glød ved at fremhæve dine kindben, kraveben eller øjebrynsben. Du påfører altså en highlighter på de punkter i ansigtet som stikker frem, og som naturligt vil fange solen først. Det gælder også din næseryg, amorbue og fra kæbelinje og ind mod hårgrænsen. Husk at afslutte med en setting powder, når du har påført highlighteren, for at få et mere holdbart resultat hele dagen med masser af glød.

Franchesca T.
Franchesca T.
Materialist
Franchesca blev i 2019 uddannet materialist hos Matas i Fredericia. Hun er den ultimative ’skønheds-pige’, og hun har altid haft en stor interesse indenfor både makeup, hudpleje og hårpleje. Franchesca elsker at vejlede og rådgive kunderne, så de finder netop de produkter, der passer bedst til dem. Derudover sætter Fra...