• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Levering 1-3 dage

Førstehjælp til hævede fødder

Skrevet af Materialist Vibeke Sofie Jensen.

Fødderne skal bære os hele livet, og derfor skal vi også huske at passe godt på dem. Mange gravide oplever, at deres fødder hæver, og det kan være til stor gene. Jeg anbefaler et dejligt fodbad og derefter en fodmassage, som lindrer problemet og giver følelsen af velvære og afslapning. Og netop lige i denne situation vil du have stor glæde af din kærestes hjælp.

Et godt fodbad er vejen frem

Når fødderne gør ondt eller føles trætte, bør du forkæle dig selv med et dejligt fodbad. Find dig et godt sted at sidde, for nu er det din tur til at være i fokus.

Jeg vil anbefale dig, at finde en stor god balje, fylde varm vand i og tilsæt en god fodbadesalt, hvis du har ekstra tørre fødder kan du tilføje lidt fodbadeolie.

Hvilke produkter?

Min favorit badesalt er den fra Matas' striber. Matas Fodbadesalt har et naturligt indhold af havsalt, som blødgør hård hud. Olivenolien er med til at efterlade fødderne smidige og gennemfugtede.

Hvis du skal bruge fodbadeolie kan et godt og trygt valg for dig der er gravid, være Matas' forbadeolie uden parfume. Olien er opfriskende og ideel til meget tør hud, da den tilfører optimal fugt.

Matas Striber Fodbadesalt 400 g
49,95
DU OPTJENER 5 Point
Matas Striber Fodbadeolie 250 ml
49,95
DU OPTJENER 5 Point

Hvad skal min kæreste hjælpe med?

Når du har siddet med fødderne i vandet ca. 15 min, vildu opleve, at den hårde hud er blevet blød, og fødderne føles beroligede.  Nu er fødderne klar til at blive fri for den hårde hud. Og HER kommer din kæreste i spil.

Til at fjerne den hårde hud vil jeg anbefale at bruge en pimpsten eller Matas’ egen ergonomiske fodfil.
Når fødderne er taget op af badet og tørret i håndklædet, er de klar til at få fjernet den hårde hud. Din kæreste skal file skånsomt, så det kun er det hårde hud, der blive fjernet og ikke den sunde hud. Når den hårde hud er fjernet så skyl fødderne en sidste gang for at få den døde hud væk.

Til sidst skal du forkæle de hævede fødder og ben med masser af fugt. Det er nu du skal læne dig ekstra tilbage i stolen og nyde forkælelsen. Din kæreste skal nemlig på arbejde igen. Dette trin er med til at lindre dine ømme fødder og ben. Hertil anbefaler jeg, at I bruger Matas fodbalsam. Denne fodbalsam indeholder sheasmør og glycerin, som giver den ideelle fugt og pleje til fødderne. Oplever du ekstremt tør hud eller hælrevner, er det en god ide at supplere med Matas fod- og hælkur om natten. Fodbalsamen anvendes som en almindelig creme, men herefter kommer højdepunktet – nemlig en skøn fod- og benmassage med en god massageolie eller fod- og bengelé. Din kæreste kan gøre det i sit helt eget tempo.

HUSK: Hvis du lider meget af vand i hænder og ben, er der både massageruller og -bolde, som med stor effekt kan hjælpe på problemet.

Matas Striber Carborundum Fodfil
45,95
DU OPTJENER 5 Point
Flere varianter
Matas Striber Fodbalsam 150 ml
52,95
DU OPTJENER 6 Point
Matas Striber Fod- & Bengelé 100 ml
49,95
DU OPTJENER 5 Point
Matas Striber Fod- & Hælkur 100 ml
59,95
DU OPTJENER 6 Point
Enklere Liv Massagefodrulle i træ
249,95
DU OPTJENER 25 Point
Enklere Liv Massagebold 5,5 cm
35,95
DU OPTJENER 4 Point

Tilmeld dig Club Matas Mamma

Club Matas Mamma, er vores nye morklub. Her fokuserer vi på DIG som er gravid og nybagt mor.

Tilmeld dig på din Club Matas profil under ”Mine interesser” og oplys om du er gravid eller har børn under 3 år. Herefter kan du sætte flueben i JA TAK til at være medlem af Club Matas Mamma.

Det er selvfølgelig helt gratis at være medlem og du modtager e-mails med velkomstgave, gode tilbud målrettet til dig, og meget mere.

Vi glæder os til at byde dig velkommen, og følge dig igennem din graviditet og livet med små børn. Tilmeld dig her!

  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Levering 1-3 dage