Den perfekte fødselstaske

Skrevet af Materialist Christel Elvang

Som gravid er det en god ide at have tasken til hospitalet klar i god tid. Den skal helst stå klar, så du lige kan gribe fat i den, når baby melder sin ankomst. Jeg har lidt tips til, hvilket indhold en nybagt mor helt sikkert vil sætte pris på. 

Humøret stiger, når du føler dig velplejet og smuk, og det giver mere overskud til at udfylde din nye rolle som mor. Derfor er det en god ide at have en række lækre produkter med til at pleje både huden og håret.

Matas Natur har for nyligt lanceret en serie af små rejsestørrelser. De fylder ikke ret meget, og så er de nemme at have med i tasken.I serien finder du både shampoo, balsam,  bodyshampoo(varer og bodylotion.

Alle produkter er uden parfume og parabener, og så er de svanemærkede, så du trygt kan bruge dem både før og efter, du har født.

Ren hud - også som nybagt mor

Du ved sikkert allerede, at det er vigtigt at rense huden både morgen og aften – også selvom du kun har lidt eller intet makeup på. Det er vigtigt for, de døde hudceller lægger sig i overhuden. De skal renses af, så huden ser ren og velplejet ud.

Matas Natur har også 2 små rejsestørrelser til ansigtspleje. Der er en lækker vaskegel og en effektiv skintonic til formålet. Du vil helt sikkert også blive glad for at have en god fugtcreme til ansigtet i tasken.

En 24-timers ansigtscreme  fra samme serie er en perfekt og nem løsning, hvis du ikke vil have for mange produkter med i tasken. Den plejer og giver massere af fugt og beskyttelse. Og så fungerer den både som dag- og natcreme.  

Når du skal vælge en god deodorant at have med i tasken, kan det være en god ide at vælge en variant uden triklosan. Dette indholdsstof er nemlig mistænkt for at være hormonforstyrrende. Rudolph Care (varer nr 645975) og Biotherm (varer nr 908409) laver begge en roll-on som effektivt modvirker lugt og beskytter den sarte hud under armene .

Rudolph Care Acai Roll-on Deo 50 ml
164,95
DU OPTJENER 17 Point
Biotherm Deo Pure Ecocert Roll-On 75 ml
164,95
DU OPTJENER 17 Point

Flot hår på ingen tid

Det kan virke ligegyldigt, men når det kommer til håret, kan det være skønt at have en god hårbørste med sig. Hvis du har langt hår, kan det til tider være svært at rede håret ud. Når du lige har født, og du måske ikke har sovet så meget, er det dejligt ikke at skulle bruge en masse krudt på at rede filtret hår ud.

HH Simonsen har en perfekt børste, som nemt reder håret ud – uanset om håret er vådt eller tørt. Den giver et flot velfriseret hår på no time, og så fås den i en masse flotte farver.

Flere varianter
HH Simonsen Wet Brush Black
149,95
DU OPTJENER 15 Point

Lad amningen begynde

Når du som nybagt, mor begynder at amme, er det en god ide at have en god creme med til de ømme brystvorter efter amning.

Matas har en god salve, som du både kan bruge til røde barnenumser og ømme brystvorter.Den hedder Bepanthen salve og skal smøres på i et tykt lag efter amning. Den går ind og understøtter hudens naturlige helingsproces. Cremen er helt uden farvestoffer, parabener, parfume og zink.

Ammeindlæg er uundværlige at have med , så du undgår skjolder på tøjet. Der findes engangsammelindlæg i Matas’ egen serie, de er højtabsorberende, bløde og tillader huden at ånde igennem.

Ellers finder du også uld-ammeindlæg , der er gode til at holde brystet varmt. Et godt tip er, at du kan bruge engangsindlæg og uld indlæg samtidig for at holde brystet tørt og varmt om vinteren.

Bepanthen Salve 30 g
69,95
DU OPTJENER 7 Point
Nygaard Joha ammeindlæg uld Medium 2 Stk
99,95
DU OPTJENER 10 Point

Tilmeld dig Club Matas Mamma

Club Matas Mamma, er vores nye morklub. Her fokuserer vi på DIG som er gravid og nybagt mor.

Tilmeld dig på din Club Matas profil under ”Mine interesser” og oplys om du er gravid eller har børn under 3 år. Herefter kan du sætte flueben i JA TAK til at være medlem af Club Matas Mamma.

Det er selvfølgelig helt gratis at være medlem og du modtager e-mails med velkomstgave, gode tilbud målrettet til dig, og meget mere.

Vi glæder os til at byde dig velkommen, og følge dig igennem din graviditet og livet med små børn. Tilmeld dig her!