• Hjemmelevering
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Byt i 270 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • Byt i 30 dage

Hund

Har du problemer med irriterende lopper hos dit kæledyr? På Matas.dk finder du loppemiddel fra Frontline og Advantage Vet, som kan hjælpe dig med at få brugt med lopperne en gang for alle!

Medicin & Pleje Lægemidler til dyr
7 produkter
Mest populære

Lægemidler til dyr

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

7 produkter
Sortér efter: Mest populære

Lopper

Når en hund får lopper, går de fleste nok ud fra, at der er tale om hundelopper, men sådan hænger oftest ikke sammen. For det meste kradser hunden sig faktisk, fordi den har fået kattelopper. Det forholder sig nemlig sådan, at kattelopper er langt mere almindeligt forekommende end hundelopper, og kattelopper kan fint trives på både hunde og katte.

Hundelopper er blodsugende insekter, og de voksne individer bliver mellem 1 og 4 mm i længden. Loppen er dermed stor nok til at kunne ses med det blotte øje. Farven er brun eller sort. Hundelopper har relativt lange ben, således at de kan hoppe på andre dyr eller mennesker.

De første tegn på lopper er typisk, at din hund begynder at slikke, bide og klø sig selv. Det er som regel ved halsen, lysken, haleroden eller på brystet, at din hund bliver angrebet. Det er af afgørende betydning at få din hund behandlet med et loppemiddel, og at du igangsætter behandlingen med det samme, således at du får lopperne aflivet, før de begynder at lægge æg.

Loppens cyklus

Loppen har en fuldstændig forvandling. Dette betyder, at der mellem larvestadiet og voksenstadiet er indskudt et puppestadium på samme måde som med en sommerfugl. Lopperne parrer sig og lægger deres æg her. Hunnen lægger mellem 10-25 æg dagligt. Voksne lopper, der ikke har adgang til at suge blod, kan leve i ca. en uge. Med adgang til føde er den gennemsnitlige levealder en måned.

Lopper vil til enhver tid foretrække ernæring/formering på hunde eller katte, men hvis dette ikke er en mulighed, kan de forsøge på mennesker. De sætter sig oftest hvor tøjet strammer.

Frontline Combo Vet

Frontline Combo vet dræber voksne lopper i hundens pels og beskytter mod nye loppeangreb i op til 8 uger. Loppernes formering i hjemmet forbygges ved at forhindre udviklingen af æg, larver og pupper i op til 8 uger. Desuden forebygget loppemidlet og behandler mod flåter i 4 uger.

Anvendelse af Frontline til hunde

Lopper: Del pelsen, knæk spidsen af pipetten og tryk indholdet ud tæt på huden. Undgå at massere indholdet. Alle dyr i husholdningen skal behandles med mod lopper på samme tid.

Kuren gives ca. hver 4. uge og fortsættes i mindst 4 måneder for at se resultater.

Flåter: Spray på udsatte steder med Frontline Vet spray og fjern flåten med en flåtfjerner.

Behandlingen mod flåter skal ligeledes gentages hver 4. uge i mindst 4 måneder. Husk tålmodighed og opmærksomhed.

Frontline Vet Spray

Frontline Vet Spray virker mod lopper, flåter og lus på både hunde og katte. Det fordeles i hele pelsen. Herefter vil det, afhængigt af smittebelastningen fra omgivelserne, kunne forebygge lopper på både hunde og katte i 1 - 2 måneder og flåter på hunde i 4 uger. Produktet kan anvendes uafhængigt af alder og på både drægtige og diegivende dyr.

Bayvantic Vet

Bayvantic er et lægemiddel i håndkøb til forebyggelse og behandling af angreb fra flåter, lopper, myg, sandluer og stikfluer på hund. Det behandler også mod pelslus på hund. Bayvantic er også velegnet i behandling mod loppeallergi. Produktet har en både afvisende (anti-blodsugende) og dræbende virkning på flåter, myg, sandluer og stikfluer. Herved hindres parasitterne i at suge blod, og risikoen for overførsel af sygdomme nedsættes. Bayvantic virker, så snart parasitterne kommer i kontakt med hundens pels eller hud.

Det gode råd

 • Kæm og børst din hund regelmæssigt over hvidt papir.
 • Bløde kurve, tæpper osv., som din hund ligger i eller på, skal vaskes regelmæssigt ved høj varme.
 • Løse tæpper i hjemmet kan med fordel lægges ud i sollys i 1-2 timer, da det medvirker til udtørring af eventuelle æg og larver.

 • Hjemmelevering
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Byt i 270 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • Byt i 30 dage