• Hjemmelevering
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Byt i 270 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • Byt i 30 dage

Kat

Har du problemer med trælse lopper hos dit kæledyr? På Matas.dk finder du et udvalg af loppemiddel til kat fra Frontline og Advantage Vet, som kan hjælpe dig med at få brugt med lopperne en gang for alle.

Medicin & Pleje Lægemidler til dyr
4 produkter
Mest populære

Lægemidler til dyr

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

4 produkter
Sortér efter: Mest populære

Lopper

Katteloppen (Ctenocephalides felis) lever af at suge blod. Lopper er ca. 2-3 mm lange og brune, sammentrykte insekter med et hårdt kitinpanser. De har lange ben og kan springe op til 20 cm.

Katteloppen er den mest almindelige loppe. Der findes også hundeloppen, ctenocephalides canis, men den lever ikke på katte. Omvendt kan katteloppen godt leve på hunde.

Loppen har en fuldstændig forvandling, og det betyder, at der mellem larvestadiet og voksenstadiet er indskudt et puppestadium, ligesom der er med en sommerfugl.

Det er voksne lopper, der lever i kattens pels. De parrer sig og lægger deres æg her. Hunnen lægger mellem 10-25 æg dagligt. Voksne lopper, der ikke har adgang til at suge blod, kan leve i ca. en uge. Med adgang til føde er den gennemsnitlige levealder en måned.

Lopper vil til enhver tid foretrække ernæring/formering på hunde eller katte, men hvis dette ikke er en mulighed, kan de forsøge sig på mennesker. De sætter sig oftest, hvor tøjet strammer.

Frontline Combo Vet

Frontline Combo Vet til katte er et unikt 2-i-1 produkt, som virker på lopper, flåter, lus og udviklingen af loppeæg, -larver og -pupper. Produktet dræber voksne lopper i løbet af 24 timer og forebygger nye loppeangreb i op til 4 uger. Produktet forebygger desuden udviklingen af loppeæg, -larver og -pupper i 6 uger.

Anvendelse af Frontline til katte: Lopper: Del pelsen, knæk spidsen af pipetten og tryk indholdet ud tæt på huden. Undgå at massere indholdet. Alle dyr i husholdningen skal behandles på samme tid, så de ikke smitter hinanden.

Kuren gives ca. hver 4. uge og fortsættes i mindst 4 måneder for at se resultater.

Flåter: Spray på udsatte steder med Frontline Vet spray og fjern flåten med en flåtfjerner. Også behandlingen mod flåter skal gentages hver 4. uge i mindst 4 måneder. Husk tålmodighed og opmærksomhed.

Frontline Vet Spray

Frontline Vet Spray virker mod lopper, flåter og lus på både hunde og katte. Det fordeles i hele pelsen. Herefter vil det, afhængigt af smittebelastningen fra omgivelserne, kunne forebygge lopper på både hunde og katte i 1-2 måneder og flåter på hunde i 4 uger. Produktet kan anvendes uafhængigt af alder og på både drægtige og diegivende dyr.

Advantage Vet

Advantage er et lægemiddel i håndkøb til forebyggelse og behandling af loppeangreb på katte. Produktet bekæmper også loppelarver i det behandlede dyrs omgivelser. Advantage er et spot-on produkt i pipetter og påføres direkte på huden. Èn behandling forebygger yderligere loppeangreb i op til 4 uger hos katte. Killinger kan behandles allerede fra 8. uge.

Det gode råd

 • Kæm og børst din kat regelmæssigt over hvidt papir.
 • Bløde kurve, tæpper osv., som din kat ligger i eller på, skal vaskes regelmæssigt ved høj varme.
 • Løse tæpper og kradsetræer kan med fordel lægges ud i sollys i 1-2 timer, da det medvirker til udtørring af eventuelle æg og larver.

 • Hjemmelevering
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Byt i 270 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • Byt i 30 dage