• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage

Massageolie

Det har været en travl og anspændt dag eller uge, og du trænger til noget forkælelse. Massageolie gør det ekstra lækkert for dig at få massage – uanset om det er dig selv eller en anden, der giver massagen. Her på Matas.dk kan du finde en massageolie, der passer til dit behov.

Medicin & Pleje Sex & Samliv
Mest populære

Pris

Vælg filtre

Mærker

Pris

Indhold

Certificeringer

9 produkter
9 produkter
Sortér efter: Mest populære
RFSU Sense me Massage Glide 150 ml
99,95
Optjen 10 point
Joan Ørting Massage Olie 200 ml
129,95
Optjen 13 point
Biofreeze Massagegel 118 ml
169,95
Optjen 17 point
RFSU Fresh Massage Oil Honey Melon 100 ml
99,95
Optjen 10 point
RFSU Calm Massage Oil Orange Ginger 100 ml
99,95
Optjen 10 point
The Organic Pharmacy Arnica Sore Muscle Oil 100 ml
375,95
Optjen 38 point
Belladot Massageolie Passion 50 ml
119,95
Optjen 12 point
Belladot Massageolie Sea Breeze 50 ml
119,95
Optjen 12 point
Belladot Massageolie Fruity 50 ml
119,95
Optjen 12 point

Det bedste til dig

En god massageolie er et must, når det kommer til ømme muskler og led.

Hvis du eksempelvis er parfumeallergiker, gravid eller har tænkt dig at bruge massageolien på børn, kan du vælge en neutral massageolie fra et mærke som The Organic Pharmacy, der både er økologisk og parfumefri.

Ofte har din hud godt af, at du lader olien trænge ind i stedet for efterfølgende at vaske den af, da det giver en beroligende og fugtgivende effekt. Nogle massageolier indeholder aloe vera for at holde din hud fugtet.

Du kan også købe massageolier, som indeholder naturlig duft. Det kan eksempelvis være fra mærket Belladot, som har blide dufte af lavendel, frugt og bær. Hvis du gerne vil forkæle dig selv lidt ekstra, kan det være rart med en næsten terapeutisk duft, mens du modtager en lækker massage enten af dig selv eller en anden.

Smertelindrende massageolie

Måske oplever du stadig smerter i dine muskler efter, du har fået en almindelig massage med almindelig massageolie. Her har mærker som Biofreeze udviklet en massagegel, som har en kølende og smertelindrende effekt.

For optimal effekt skal du massere gelen godt ind i huden der, hvor du oplever dine muskelsmerter. På denne måde bliver dine muskler både masseret, og gelen får tid til at trænge ind i huden og smertelindre musklerne. Du kan selv let massere dine ben, fødder eller arme, men hvis smerterne sidder i ryggen eller i skuldrene, er det en god idé at få en anden til at massere gelen ind.

Massageolie til intimt brug

Du vil gerne forkæle din partner – eller omvendt – med en lækker massage. Du kan bruge de fleste massageolier på alle steder af kroppen. Men det kan være, at dig og din partner gerne vil give hinanden en intim og sensuel oplevelse i form af en massage af hinandens kønsdele. Mærker som Joan Ørting, Belladot og RFSU har udviklet massageolier til brug på hele kroppen – også de intime steder. Dog skal du huske på, at olie kan opløse almindelige latexgummikondomer, så lad være med at bruge denne form for kondom, hvis I vil bruge massageolie som glidecreme. Det er heller ikke en god idé at anvende massageolie sammen med brug af sexlegetøj som vibratorer og dildoer, da det kan ødelægge overfladen på produktet.

Linea R.
Farmakonom
"Skønhed og sundhed er for mig både indre og ydre. Det er for mig en kombination af at pleje huden med skønne produkter, samt at indtage de rigtige tilskud af vitaminer og mineraler."
Linea er uddannet farmakonom i 2020. Lineas helt store interesse ligger i vejledning omkring kosttilskud og vitaminer. Linea er særligt interesseret i sundhed og sætter en ære i at følge med i udviklingen på markedet. Linea elsker desuden at rådgive kunderne inden for hudpleje og helse.