• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Muskelsmerter

Medicin & Pleje Smerter
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

16 produkter
16 produkter
Sorter efter: Mest populære

Hvorfor får jeg ondt i musklerne?

De meste almindelige muskelsmerter skyldes fysisk aktivitet, og kommer måske i benene, lårene eller i armene efter en hård træning. Det gælder især, hvis det er aktiviteter, som kroppen ikke er vant til. Det er helt almindeligt, og denne slags smerter går væk, når musklerne har restitueret. Hvis smerterne er meget stærke og ikke forsvinder efter nogle dage, kan det være tegn på en skade. Så er det en god idé at tage kontakt til din læge eller en fysioterapeut.

Hvordan lindrer jeg smerterne?

Når du oplever muskelsmerter, kan du selv massere områderne med en smertelindrene creme/gel. Det lindrer hurtigt smerter, inflammation og ømhed. Disse præparater er især gode til reduktion af hævelser og restitution af ømme og trætte muskler. Der findes forskellige typer, og herunder er listet et udvalg af dine muligheder.

  • Perskindol giver en effektiv smertelindring på muskler og led. Perskindol Active Gel er en kølende gel, som indeholder menthol og æteriske olier. Den køler straks på huden, virker opfriskende, og hvis du masserer huden let, stimulerer du blodcirkulationen. Det får musklerne til at slappe af.
  • Voltaren Gel er et lægemiddel, som er smertestillende til behandling af akutte og mindre skader. Gelen smøres på og giver en hurtig og effektiv smertelindring på lokale områder. Produktet er velegnet til sportsskader samt andre mildere muskel- og ledsmerter.
  • Magnesiumolie kan med fordel smøres direkte på ømme og overanstrengte muskler. Det er bevist, at olien øger magnesiumindholdet i dit blod, og det er gavnligt, fordi magnesium bidrager til at opretholde en god muskelfunktion. Olien kan med fordel anvendes til gravide med muskelsmerter/kramper.
  • Ipren Gel, som indeholder ibuprofen, er også et effektivt middel til muskel- og ledsmerter, da det har en anti-inflamatorisk virkning.

Det gør ondt! Skal jeg stoppe med at være aktiv?

Nej, lad endelig være med det. Husk på, at træning kan være med til at hele musklerne, så stop ikke med din aktivitet. Faktisk er det utroligt sundt for musklerne, at du træner, selv om det giver lidt muskelsmerter. Det gælder også, hvis du hører til hos den ældre befolkningsgruppe. Dog skal du lytte til kroppen og ikke overbelaste dig selv. Brug is til akutte skader og varme til længerevarende skader. Massage er også godt for at løsne op og give afspænding.

Stephanie
Farmakonom
Stephanie er uddannet Farmakonom og har i sine 6 år på apoteket, altid sat en stor ære i at informere sine kunder rigtigt og haft fokus på kundeglæde. Hun finder stor glæde i at opdatere sin viden indenfor helse og hudpleje der er i konstant udvikling, og kan ofte findes på gulvet hvor hun tager sig god tid til at guid...
Min ekspertise er:
Hudpleje