• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu
MitoActive ribs-solbærshot m. magnesium 500 ml
MitoActive ribs-solbærshot m. magnesium 500 ml

MitoActive MitoActive ribs-solbærshot m. magnesium 500 ml

MitoActive MitoActive ribs-solbærshot m. magnesium 500 ml
249,95 kr.
  • Du optjener 25 point hos Club Matas
  • Fri fragt ved køb over 399 kr.
Varen er udsolgt i vores webshop
Dette produkt er en bestillingsvare, hvorfor købsaftalen først er bindende for Matas, når vi sender dig bekræftelse. Ved levering af større varer med fragtmand, vil levering være til kantsten. Læs mere om køb af bestillingsvarer .
På lager i 5 butikker -
Beskrivelse

Ribs-Solbærshot med magnesium - Kosttilskud.
Brugsanvisning og forholdsregler: Drikkes som et shot, gerne med rigeligt væske. Kan fortyndes med vand efter behag eller blandes i f.eks. smoothie eller skyr.

Opbevaring/anvendelse: Tørt, ikke for varmt og udenfor små børns rækkevidde.Efter åbning holdbar i 2 måneder ved opbevaring i køleskab (+5°C), dog ikke længere end til dato "bedst før".

Brugsanvisning og anvendelse: 25-35 ml for voksne og børn fra 11 år.Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Detaljer
Ingredienser
  • Solbær koncentrat af (Ribes nigrum L.)Ribs koncentrat af (Ribes rubrum L.)VandMagnesiumgluconatMagnesiumsulfatMagnesiumacetatKaliumsorbatSteviolglycociderAcesulfamkaliumSucralose

OBS: Der kan være små uoverensstemmelser mellem ovenstående indhold og indholdsdeklarationen på den vare, du som kunde modtager fra Matas. Vi anbefaler derfor, at du altid tjekker indholdsdeklarationen på det fysiske produkt, du modtager.

Levering & returnering

Dette produkt er en bestillingsvare, hvorfor købsaftalen først er bindende for Matas, når vi sender dig en bekræftelse. Ved levering af større varer med fragtmand, vil levering være til kantsten. Læs mere om køb af bestillingsvarer .

OBS:

Produktet sendes ikke fra vores eget lager, men direkte fra producenten.

Vores rådgivere er klar med rådgivning igen fra kl. 10.00 til 18.00