• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage

Ammeindlæg

Ammeindlæg beskytter dit tøj, mens de varmer og beskytter den sarte hud. Et blødt ammeindlæg er derfor særligt godt, da det suger fugt og mælke-dryp, så det ikke generer huden. Se Matas udvalg her.

Gravid & Barn Amning
7 produkter
Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Indhold

Certificeringer

Bedømmelser

7 produkter
Sortér efter: Mest populære
(39)
Matas Striber Ammeindlæg 40 stk.
39,95
Optjen 4 point
(18)
Lansinoh Ammeindlæg, 24 stk
44,95
Optjen 5 point
(29)
Matas Striber Luksus Ammeindlæg 24 stk.
29,95
Optjen 3 point
(9)
Nygaard Joha ammeindlæg uld Medium 2 Stk
99,95
Optjen 10 point
Nygaard Joha ammeindlæg Sort M 2 Stk
99,95
Optjen 10 point
(7)
Nygaard Joha ammeindlæg uld Large 2 Stk
99,95
Optjen 10 point

Vælg det rigtige ammeindlæg

Det gælder om at vælge de rigtige ammeindlæg, som passer til lige præcis dig. Der er – i modsætning til hvad du måske tror – virkelig stor forskel på ammeindlæg. Det kan være til rigtig stor gene for dig, hvis du får fat i nogle, der ikke passer til dig. Derfor har vi her på siden samlet et udvalg af forskellige ammeindlæg, der på hver sin måde kan noget forskelligt. Vi har ammeindlæg af uld, bomuld, økologiske slags og mange flere. Nogle foretrækker genanvendelige ammeindlæg, og andre foretrækker engangsammeindlæg. Det kan også variere alt efter dine behov, og afhængigt af om ammeindlægget skal bruges om natten eller dagen.

Hold huden tør

Når du ammer, er det vigtigt at holde brystet både varmt og tørt for at undgå svamp og brystbetændelse. Her kan ammeindlæg i uld være effektive. På Matas.dk har vi forskellige varianter, blandt andet i uld, bomuld og engangsindlæg. Kig rundt og find den model, der passer netop til dig og dit behov.

Hvis dine bryster lækker mælk i upraktiske situationer eller generelt bare i situationer, hvor baby ikke skal have mad, så kan engangsindlæg være super gode. Her får du et ammeindlæg, der har en god sugeevne og holder fugten inde, da de ofte har en bagside af plast, der fungerer som en barriere mellem bryst og tøj. Matas' ammeindlæg til engangsbrug er med tape på bagsiden, så de sidder perfekt hele dagen.

For at undgå brystknuder eller betændelse, er det vigtigt at holde brysterne varme og tørre. Her kan du med fordel bruge ammeindlæg af stof, som uld, silke eller bomuld. Store ammeindlæg af uld er gode, da de er bedst til at holde brysterne varme. Derudover er de åndbare, vaskbare og helt uden kemi.

Køb dine ammeindlæg her på matas.dk eller besøg din Matas og få råd og vejledning.