• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Ammeindlæg

Gravid & Barn Amning
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Indhold

Bedømmelser

18 produkter
18 produkter
Sorter efter: Mest populære

Vælg det rigtige ammeindlæg

Det gælder om at vælge de rigtige ammeindlæg, som passer til lige præcis dig. Der er – i modsætning til hvad du måske tror – virkelig stor forskel på ammeindlæg. Det kan være til rigtig stor gene for dig, hvis du får fat i nogle, der ikke passer til dig. Derfor har vi her på siden samlet et udvalg af forskellige ammeindlæg, der på hver sin måde kan noget forskelligt. Vi har ammeindlæg af uld, bomuld, økologiske slags og mange flere. Nogle foretrækker genanvendelige ammeindlæg, og andre foretrækker engangsammeindlæg. Det kan også variere alt efter dine behov, og afhængigt af om ammeindlægget skal bruges om natten eller dagen.

Hold huden tør

Når du ammer, er det vigtigt at holde brystet både varmt og tørt for at undgå svamp og brystbetændelse. Her kan ammeindlæg i uld være effektive. På Matas.dk har vi forskellige varianter, blandt andet i uld, bomuld og engangsindlæg. Kig rundt og find den model, der passer netop til dig og dit behov.

Hvis dine bryster lækker mælk i upraktiske situationer eller generelt bare i situationer, hvor baby ikke skal have mad, så kan engangsindlæg være super gode. Her får du et ammeindlæg, der har en god sugeevne og holder fugten inde, da de ofte har en bagside af plast, der fungerer som en barriere mellem bryst og tøj. Matas' ammeindlæg til engangsbrug er med tape på bagsiden, så de sidder perfekt hele dagen.

For at undgå brystknuder eller betændelse, er det vigtigt at holde brysterne varme og tørre. Her kan du med fordel bruge ammeindlæg af stof, som uld, silke eller bomuld. Store ammeindlæg af uld er gode, da de er bedst til at holde brysterne varme. Derudover er de åndbare, vaskbare og helt uden kemi.

Køb dine ammeindlæg her på matas.dk eller besøg din Matas og få råd og vejledning.

Cimmie
Materialist
Cimmie er 25 år gammel og uddannet Materialist. Hun startede allerede sin store interesse for skønhed i 2012 og har været i Matas i over 7 år. Hendes helt store passion er både hudpleje og makeup, og hun ved præcis hvad der rører sig på markedet af nye trends og produkter. Cimmie er ekspert i både luksus og budgetvenl...
Min ekspertise er:
Hudpleje