• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret

Brystpumper

En brystpumpe kan være et uundværlig hjælpemiddel, når du skal amme, eller når du ikke har mulighed for at amme. Den kan nemlig både bruges til at stimulere mælkedannelsen i dit bryst og til at malke overskydende mælk ud.

Gravid & Barn Amning
11 produkter
Mest populære
Vælg filtre

Det naturlige valg

Mærker

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

11 produkter
Sortér efter: Mest populære
(1)
Beurer BY15 Brystpumpe manuel BY15
299,95
DU OPTJENER 30 Point
(0)
Tommee Tippee Brystpumpe Elektrisk
799,95
DU OPTJENER 80 Point
(0)
Medela Harmony manuel brystpumpe Brysttragt str. 24 mm
399,95
DU OPTJENER 40 Point
(0)
Philips Avent Natural brystpumpe manuel 0m+ 125 ml
499,95
DU OPTJENER 50 Point
(0)
Lansinoh Manuel Brystpumpe
399,95
DU OPTJENER 40 Point
(0)
Medela Swing maxi Flex dobbelt elektrisk brystpumpe
2.299,95
DU OPTJENER 230 Point
(0)
Medela Swing Flex elektrisk enkelt elektrisk brystpumpe
1.699,00
DU OPTJENER 170 Point
(0)
Nûby Express Brystpumpe
269,95
DU OPTJENER 27 Point
(0)
Tommee Tippee Perfect Prep Maskine Hvid
999,95
DU OPTJENER 100 Point
(0)
Tommee Tippee Engangsammeindlæg 50 stk
59,95
DU OPTJENER 6 Point
Beurer BY40 Brystpumpe elektrisk BY40
749,00
Førpris 749,95
DU OPTJENER 75 Point

Et uundværligt hjælpemiddel

Sommetider kan det være svært at komme i gang med at amme. Det kan gøre ondt at lægge barnet til, eller du kan være uheldig at få brystbetændelse. Her er en brystpumpe en fantastisk hjælper. Det kan dog være svært at bruge en brystpumpe, og for de fleste kræver det øvelse og ro, før der for alvor kommer noget mælk ud. Køb derfor en god pumpe og væbn dig med tålmodighed de første par gange.

Hos Matas har vi både manuelle brystpumper, elektriske brystpumper og tilbehør dertil.

Manuel brystpumpe

Manuelle brystpumper er et oplagt valg, hvis du selv ammer dit barn og kun har behov for at malke ud med pumpen en sjælden gang imellem. Dette kan f.eks. være, når faderen til barnet skal tage over, eller hvis barnet skal passes, og du får behov for at få tømt dine bryster.

Elektrisk brystpumpe

Den elektriske pumpe er god, hvis du for eksempel har en meget stor mælkeproduktion, eller hvis barnet ikke kan eller vil ammes. De elektriske brystpumper laver selv det vakuum, der skal til for at pumpe mælken ud. Det gør udpumpningen lettere i forhold til en manuel pumpe. Derfor kan klart anbefales at bruge en elektronisk brystpumpe, hvis du har et stort behov for at pumpe ud dagligt, eller hvis du har behov for at stimulere mælkedannelsen.

Gode råd

Hvis du skulle være så uheldig at få brystbetændelse, findes der mange gode råd. Ofte kan man være tage det i opløbet ved at løsne mælke-knuderne, der bliver til brystbetændelse. Her kan et varmt bad og en let massage, hvor der masseres oppefra og ned ud mod brystvorten, være super effektivt. Herudover er det vigtigt at holde brystet varmt ved for eksempel at vælge et ammeindlæg i uld.

Hvis du døjer med svamp på brystvorten, er det ikke en god idé at bruge engangsindlæg. Her skal du bruge naturlige materialer som bomuld, silke eller uld, så brystet har mulighed for at ånde.

Revner i brystvorter kan være meget smertefulde og generende. Brug derfor altid en reparerende brystvortesalve efter udmalkning eller amning. Det lindrer og heler brystvorterne hurtigere.

Vælg din nye brystpumpe her på Matas.dk. Skriv på chatten, hvis du har yderligere spørgsmål. Vi vil så gerne hjælpe dig.

  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret