• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 190 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 60 dages returret

Graviditetstest

Er du gravid, eller planlægger du at blive det? Hos Matas kan du finde et stort udvalg af graviditetstests, der alle har en høj sikkerhed og nemt og enkelt kan anvendes derhjemme.

Gravid & Barn Graviditet
6 produkter
Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

6 produkter
Sortér efter: Mest populære
RFSU Graviditetstest stav - test tidlig 2 stk
79,95
DU OPTJENER 8 Point
RFSU Graviditetstest strips - test ofte 8 stk
129,95
DU OPTJENER 13 Point
Matas Medicare Graviditetstest 1 stk
49,95
DU OPTJENER 5 Point
Clearblue Digital graviditetstest 1 stk
139,95
DU OPTJENER 14 Point
Clearblue Graviditetstest 1 stk
89,95
DU OPTJENER 9 Point
RFSU Digital Graviditetstest 1 stk
119,95
DU OPTJENER 12 Point

Sikre graviditetstests hos Matas

Tror du, du er gravid, eller har du planer om at blive det? Ligegyldigt, hvilket scenarie der passer på din situation, er det vigtigt at kunne regne med sin graviditetstest. Sikkerhed og ikke mindst tryghed er derfor altafgørende, når du sætter din lid til, hvad din graviditetstest viser. Men resultatet må også gerne kunne ses ret hurtigt, ikke? Hvad end det er første dag, din menstruation er udeblevet, eller om du planlægger at skulle tage testen om 14 dage, er det rart at vide, at du hurtigt og trygt kan se resultatet på din test, og på matas.dk og i Matas’ butikker kan du finde et bredt udvalg af graviditetstests til hjemmebrug, som netop gør dette muligt for dig, eksempelvis med mærkerne Matas Medicare, RFSU samt Unistep.

Dét betyder stregerne

Viser din graviditetstest to streger, betyder det, at du er gravid. Viser den blot en enkelt streg, er du ikke gravid. Graviditetstesterne viser niveauet af hormonet HCG, der betyder Human Chorion Gondadotropin, der også kaldes graviditetshormonet, og jo højere dette niveau er, jo tydeligere bliver de to streger. Hvis du er gravid, vel at mærke. Det er vigtigt altid at læse indlægssedlen for den pågældende test grundigt, inden du tager den i brug, da der her også kan være nedskrevet, hvornår på dagen det er bedst at tage testen. De fleste graviditetstests kan tages i løbet af hele døgnet, men læger og gynækologer anbefaler at tage testen med din morgenurin, da dette er det mest koncentrerede i løbet af dagen. Graviditetstestens streger kan også være svage eller fremstå som skygger, men det betyder ikke nødvendigvis, at du ikke er gravid. Er du i tvivl, kan du vælge at tage endnu en test, som rigtig mange gør under alle omstændigheder, eller tage en snak med og eventuelt får en undersøgelse af din læge.

Gravid på et digitalt display

Mange graviditetstests kan i dag også fås som digitale, hvor det digitale display fortæller dig, om du er gravid eller ej – disse har, som de gode gammeldags med striber som sladrehank, også høj sikkerhed. Eksempelvis har den digitale graviditetstest fra RFSU mere end 99 procent sikkerhed i forhold til det pågældende resultat. Generelt er der en høj, høj sikkerhed på alle graviditetstests hos Matas. Eksempelvis har testen fra Matas Medicare en sikkerhed på 99,7 procent, og selv graviditetstesten ’test tidlig’ fra RFSU har også over 99 procent sikkerhed.

  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 190 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 60 dages returret