• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage

Graviditetstest

Ønsker du at blive gravid, er det helt essentielt at holde øje med graviditetssymptomer, men derudover skal man også tjekke vha. en graviditetstest. Du finder mange varianter af graviditetsteste på Matas.dk f.eks. til tidlig test, digitale test og almindelige tests.

Gravid & Barn Graviditet
5 produkter
Mest populære

Pris

Vælg filtre

Mærker

Pris

5 produkter
Sortér efter: Mest populære
RFSU Graviditetstest strips - test ofte 8 stk
136,95
Optjen 14 point
Matas Medicare Graviditetstest 1 stk
49,95
Optjen 5 point
Clearblue Digital graviditetstest 1 stk
139,95
Optjen 14 point
Clearblue Graviditetstest 1 stk
89,95
Optjen 9 point

Sikre graviditetstests hos Matas

Tror du, at du er gravid, eller har du planer om at blive det? Uanset, så er det vigtigt at kunne regne med det resultat, som graviditetstesten viser. Det er også vigtigt, at testen giver et pålideligt svar tidligt i processen, så du kan få tasten taget allerede fra første dag, din menstruation skulle udeblive. På Matas.dk og i Matas’ butikker kan du finde et bredt udvalg af graviditetstests til hjemmebrug, som du trygt kan stole på – uanset om du går med en variant fra Matas Medicare, RFSU eller Unistep eller noget helt fjerde.

Dét betyder stregerne

Viser din graviditetstest to streger, betyder det, at du er gravid. Viser den én streg, er du ikke gravid.

Graviditetstesten måler niveauet af hormonet HCG, der betyder Human Chorion Gondadotropin, der også kendes som 'graviditetshormonet'. Jo højere dette niveau er i din krop, jo tydeligere bliver stregerne, hvis du er gravid. Det er vigtigt altid at læse indlægssedlen for den pågældende test grundigt, inden du tager den i brug, da der her kan være anført, hvornår på dagen det er bedst at tage testen.

De fleste graviditetstests kan tages morgen og aften og hele døgnet rundt, men læger og gynækologer anbefaler, at du tager testen om morgenen, da din morgenurin er den mest koncentrerede. Er du i tvivl om testens resultat, kan du vælge at tage endnu en test, hvilket rigtig mange gør under alle omstændigheder. Du kan også altid blive undersøgt hos din læge.

Gravid på et digitalt display

Mange graviditetstests kan i dag også fås i en digital udgave, hvor det digitale display fortæller dig, om du er gravid eller ej. Disse har, samme gode sikkerhed som de klassiske graviditetstests. Generelt har alle graviditetstests, som Matas sælger, høj sikkerhed. Den digitale graviditetstest fra RFSU er mere end 99 % sikker, og testen fra Matas Medicare har en sikkerhed på 99,7 %.

  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage