• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret

Bækkenbundskugler

Har du brug for at få trænet din bækkenbund op, så er bækkenbundskugler det rette værktøj til dig. På Matas.dk finder du et udvalg af forskellige bækkenbundskugler. Bækkenbundstræning er vigtigt for din livmoder, kontrollen af din urinblære, din og din partners sexnydelse samt dit sexdrive.

Gravid & Barn Mor efter Fødslen
5 produkter
Mest populære

Pris

119 kr.
1499 kr.

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

5 produkter
Sortér efter: Mest populære
Elvie Bækkenbundstræner App-styret
1.499,00
DU OPTJENER 150 Point
Belladot Britt knibekugler
249,95
DU OPTJENER 25 Point
Tickler Trainer knibekugle – enkel
119,96
Førpris 149,95
DU OPTJENER 12 Point
Tickler Trainer knibekugle - dobbelt
159,96
Førpris 199,95
DU OPTJENER 16 Point
Tickler Trainer knibekugle - dobbelt
159,96
Førpris 199,95
DU OPTJENER 16 Point

Hvorfor skal jeg træne min bækkenbund?

Musklen i bækkenbunden bliver slappere med tiden. Det sker både efter graviditet eller fødsel og ved overvægt og alderdom. Ligesom alle andre muskler så bliver bækkenbundsmusklerne svagere og svagere, hvis du ikke træner dem.

Bækkenbundstræning er specielt godt, hvis du har svært ved at holde på vandet, når du nyser eller løber, eller hvis du prutter ufrivilligt. Desuden hvis du har svært ved at tømme din blære fuldstændigt.

Hvad giver bækkenbundstræning mig?

Bækkenbundstræning kan være med til at forhøje din seksuelle energi og lyst. Ved bækkenbundstræning får du nemlig en større bevidsthed om din egen krop og mere kontrol over dit underliv. Derudover stimulerer du hele den vaginale muskel, hvilket vil have en positiv afsmitning på dit sexliv.

At træne sin bækkenbund er super vigtigt gennem hele livet. Det kan værre gennem knibeøvelser eller ved hjælp af bækkenbundskugler. Det gør livet før og efter graviditet nemmere, og du mindsker risikoen for inkontinens, når du bliver ældre.

Hvad er bækkenbundskugler?

Bækkenbundskugler er en slags bækkenbundstræner, der er designet til at træne bækkenbundsmusklen. Ved træning af bækkenbunden undgår du, at din livmoder bliver slap og falder ned i underlivet. Du undgår også ufrivillig vandladning (inkontinens). Som bonus opnår du et strammere underliv, hvilket vil være til glæde for både dig og din partner.

Det smarte er, at ingen kan se, hvornår du træner din bækkenbund, uanset om det er knibeøvelser eller kugler. Du kan gøre det alle steder; derhjemme, på arbejde, i biografen eller på en date. Ingen vil ane det.

Sådan ved du, om du spænder i bækkenbunden

Hvis du ikke er helt bevidst om, hvordan du spænder i bækkenbunden, er det det samme, du faktisk gør, når du stopper med at tisse, mens du er ved at tisse, eller når du holder en prut inde. Du skal huske at slappe af i mave, baller og lår og fokusere på at spænde op i bækkenbunden. Når du kan mærke en bevægelse i endetarmsåbningen, kniber du også sammen i bækkenbunden.

Det skal du gøre inden indføring af kuglerne

Før du bruger dine bækkenbundskugler, er det super vigtigt, at du vasker dine hænder for at undgå bakterier. Derefter vaskes kuglerne også. Skyl dem i varmt vand og rensemiddel til legetøj. Brug eventuelt en glidecreme, da det er behjælpeligt til at få kuglerne op. Her er en vandbaseret glidecreme bedst, da den er mere skånsom for legetøjet.

Hvordan indfører jeg kuglerne?

Det er vigtigt at være komfortabel, så læg dig eventuelt i sengen. Spred benene, lad kuglen røre skeden og indsæt den langsomt. Pres kuglen så langt op, som du er komfortabel ved, men husk, at snoren for neden skal blive ude af skeden. Den skal du nemlig bruge til at få kuglerne ud igen. Stram op i bækkenbunden og klem rundt om kuglerne, så de bliver løftet op. Gør dette i fem sekunder og hold derefter en pause på cirka fem sekunder.

  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret