Menu

Efterfødselsbind

Gravid & Barn Mor efter Fødslen
Mest populære
Vælg filtre

Mærker

3 produkter
3 produkter
Sorter efter: Mest populære

Hvad er efterfødselsbind?

Efterfødselsbind er et bind, som er længere og lidt tykkere end normalt. Det bruges specielt til efter din fødsel, men kan også bruges som natbind.

Det er normalt at bløde 6-8 uger efter fødslen. Dette gælder ved både vaginal fødsel og kejsersnit. Af og til kan der komme blodklumper. Det kan være lidt voldsomt at opleve, men det altså helt normalt. Derfor anbefaler vi efterfødselsbind.

Hvorfor bløder jeg efter fødsel?

Moderkagen efterlader et sår inde i livmoderen, der skal hele. Det er derfor almindeligt at bløde efter en fødsel. I begyndelsen bløder du som ved en meget kraftig menstruation, men allerede en dags tid efter fødslen vil din blødning blive svagere. De første par dage er blodet rødt og vidner om, at der stadig er en sårflade i livmoderen, der hvor moderkagen har siddet fast.

Hvilket bind skal jeg vælge?

Efterfødselsbind er bløde, åndbare og yderst absorberende. De fås med vinger. Bindet er udviklet til at dække kvinders særlige behov i perioden lige efter en fødsel. Når blødningerne begynder at aftage, kan man med fordel skifte til de lidt mindre natbind.

Det danske brand GingerOrganic har lavet nogle økologiske efterfødselsbind, som også er miljøvenlige. Alt, hvad de gør, bliver gjort med omtanke – både for dig og din krop og for den verden, vi lever i.

Du kan også anvende inkontinensbleer, da de er større, tykkere og blødere en normale bind.

Vi har også en lang række almindelige bind og natbind fra brands såsom Libresse, Ginger Organic, Always og mange flere. De kan med fordel bruges, når blødningen er ved at aftage. De fylder ikke så meget som efterfødselsbind og inkontinensbind.

Køb dine bind i god tid her på Matas.dk eller få råd og vejledning hos din lokale Matas-butik.

​​​​​​​
Stephanie
Farmakonom
Stephanie er uddannet Farmakonom og har i sine 6 år på apoteket, altid sat en stor ære i at informere sine kunder rigtigt og haft fokus på kundeglæde. Hun finder stor glæde i at opdatere sin viden indenfor helse og hudpleje der er i konstant udvikling, og kan ofte findes på gulvet hvor hun tager sig god tid til at guid...
Min ekspertise er:
Hudpleje