• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 270 butikker
  • Byt frem til 28/2-2022
  • Mere end 1000 brands
Menu

Efterfødselsbind

Har du lige født, eller er du gravid? Så står du måske og skal finde alle de nødvendige ting til efter fødslen, og der må du ikke glemme efterfødselsbind. Find det her på Matas.dk.

Gravid & Barn Mor efter Fødslen
Mest populære

Pris

Vælg filtre

Mærker

Pris

3 produkter
3 produkter
Sortér efter: Mest populære
Ginger Organic Bind - Efterfødsel 10 stk
59,95
Du optjener 6 point
Organyc Efterfødselsbind 12 stk. 12 stk.
59,95
Du optjener 6 point

Hvad er efterfødselsbind?

Efterfødselsbind er et bind, som er længere og lidt tykkere end normalt. Det bruges specielt til efter din fødsel, men kan også bruges som natbind.

Det er normalt at bløde 6-8 uger efter fødslen. Dette gælder ved både vaginal fødsel og kejsersnit. Af og til kan der komme blodklumper. Det kan være lidt voldsomt at opleve, men det altså helt normalt. Derfor anbefaler vi efterfødselsbind.

Hvorfor bløder jeg efter fødsel?

Moderkagen efterlader et sår inde i livmoderen, der skal hele. Det er derfor almindeligt at bløde efter en fødsel. I begyndelsen bløder du som ved en meget kraftig menstruation, men allerede en dags tid efter fødslen vil din blødning blive svagere. De første par dage er blodet rødt og vidner om, at der stadig er en sårflade i livmoderen, der hvor moderkagen har siddet fast.

Hvilket bind skal jeg vælge?

Efterfødselsbind er bløde, åndbare og yderst absorberende. De fås med vinger. Bindet er udviklet til at dække kvinders særlige behov i perioden lige efter en fødsel. Når blødningerne begynder at aftage, kan man med fordel skifte til de lidt mindre natbind.

Det danske brand GingerOrganic har lavet nogle økologiske efterfødselsbind, som også er miljøvenlige. Alt, hvad de gør, bliver gjort med omtanke – både for dig og din krop og for den verden, vi lever i.

Du kan også anvende inkontinensbleer, da de er større, tykkere og blødere en normale bind.

Vi har også en lang række almindelige bind og natbind fra brands såsom Libresse, Ginger Organic, Always og mange flere. De kan med fordel bruges, når blødningen er ved at aftage. De fylder ikke så meget som efterfødselsbind og inkontinensbind.

Køb dine bind i god tid her på Matas.dk eller få råd og vejledning hos din lokale Matas-butik.

​​​​​​​
Stephanie B.
Farmakonom
"For mig er skønhed en følelse der omhandler velvære, sundhed og selvforkælelse. Det at føle sig både smuk og glad i krop og sind, hvad enten det er en lækker makeup, en sund kost eller en god ansigtsmaske når dagen er omme. Det handler om balance."
Stephanie er uddannet Farmakonom og har i sine 6 år på apoteket, altid sat en stor ære i at informere sine kunder rigtigt og haft fokus på kundeglæde. Hun finder stor glæde i at opdatere sin viden indenfor helse og hudpleje der er i konstant udvikling, og kan ofte findes på gulvet hvor hun tager sig god tid til at guid...
Min ekspertise er:
Hudpleje
Helse