• Afsendelse 1-3 hverdage
 • Mere end 1000 brands
 • Byt i 260 butikker
 • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
 • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Bleer

Gravid & Barn Pusletid
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

77 produkter
77 produkter
Sorter efter: Mest populære
Bestil receptmedicin på webapoteket.dk
BESTIL HER
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Bleer til babyen

En babyble skal kunne holde på det hele, sidde tæt, men uden at irritere huden. Der er mange forskellige mærker, størrelser og stoftyper at vælge imellem. Bleer fra Libero er lavet af et super lækkert, åndbart materiale, der sidder godt om babyens ben uden at irritere den sarte hud. Alle bleerne har dobbelt lækagebarriere, som forhindrer lækage. På ydersiden af bleerne findes en smart indikator, som skifter farve, når det er tid til en ny ble. Bleerne er svanemærket, hvilket betyder, at de lever op til de nordiske miljø- og sundhedskrav og er uden parfume, uden farvestoffer og uden skadelige ingredienser.

De allermindste bleer
Hos Matas.dk kan du også købe bleer til for tidligt fødte og nyfødte.

 • Libero Touch Premature er til babyer, som vejer op til 2,5 kg.
 • Nummeret større er Libero Touch Str. 1, der passer til babyer, som vejer mellem 2 - 5 kg.

Bleer til 3-11 kg. babyer

 • Libero Touch Bleer Str. 2 er til din baby, der vejer 3-6 kg.
 • Libero Touch Bleer Str. 3 er til din baby, der vejer 4-8 kg.
 • Libero Touch Bleer Str. 4 er til din baby som vejer 7-11 kg.

Bleer til 10-26 kg. babyer

 • Libero Touch Bleer Str. 5 er til din baby der vejer 10-14 kg.
 • Libero Touch Bleer Str. 6 er til din baby der vejer 13-20 kg.
 • Libero Touch Bleer Str. 7 er til din baby der vejer 16-26 kg.

De er alle åbne bleer, men kan også fås som pants.

Bleer til voksne og ældre

Mærket Tena har både en herre- og en kvindemodel til dem, der er plaget af inkontinens. Tena Silhoutte Pants er en model, der er specialdesignet til kvinder. Silhoutte Pants giver beskyttelse, er diskret under tøjet og findes i farverne sort og nude i størrelserne medium og large. Bleen kan med fordel bruges efter fødsel. Tena Men Pants er en model designet til mænd. Tena Men Pants er diskret under tøjet, og bleen findes i farven marineblå og i størrelserne medium og large.

Har du problemer med inkontinens, så se vores udvalg her

Bleer til natten

DryNites har natbleer til drenge og piger i størrelserne 4-7 år og 8-15 år. Bleerne kan bruges inden under almindeligt undertøj. Desuden er de lavet med strækeffekt, så de er behagelige at have på. Der er også lækagebeskyttelse i siderne af bleerne og et fugt-tæt yderlag, så dit barn kan sove trygt om natten.

Bleer til svømning

Der findes specielle bleer til en tur i svømmehallen. Vi har både fra Libero og Huggies, der kommer i flere størrelser. Bleerne er lavet i et materiale, der er utroligt behageligt at have på samtidig med, at det holder tæt og forhindrer små uheld i vandet. Og så er bleerne lavet i et sommerligt design, der ligner badebukser.

Stofbleer

Hos Matas.dk har vi flere forskellige stofbleer, du kan vælge imellem. De er allesammen 100% økologiske og uden noget plastik og kemi. Det gælder blandt andet Vanilla Stofbleer 4-pak Boy Tassel 65x65 cm |100% økologisk, hvor du får 4 forskellige bleer i neutrale, flotte farver. Bleerne kan vaskes ved 60 grader, og de kan derudover også bruges ved pusletid som en nusseklud eller som et tyndt svøb på en sommerdag.

Hvordan skifter jeg en ble?

Trin 1.
Fold først bleen ud. Derefter lægger du barnet ned med numsen på den del af bleen, hvor velcrolukningen sidder. Hvis barnet er en dreng, skal du dog sørge for, at tissemanden peger nedad for at undgå at blive tisset på.

Trin 2.
Fold bleens forside op, så den ligger på barnets mave. Så åbner du velcrolukningen og sætter bleen sammen. Velcroen skal sidde fast på det farvede område af det bløde bånd på forsiden af bleen.

Trin 3.
Sørg for at lækagebeskyttelsen er foldet ud ved at trække med en finger indenfor kanten af bleen langs lårene.

Mathilde
Materialist
Mathilde blev i 2018 uddannet Materialist i Matas i Farsø. Hendes helt store passion ligger i helsekost og hudpleje, hvor hun igennem de sidste 4,5 år har samlet en stor personlig viden omkring produkterne. Hun er altid opdateret på de sidste nye anbefalinger og ingredienser. Mathilde går meget op i den personlige rådgivning og er altid klar på et give et godt råd.
Min ekspertise er:
Hudpleje