• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt frem til 31/1-2022
Menu

Pusletasker

En pusletaske er din tro følgesvend, når du er på farten med baby. Her i kan du have alle de nødvendige ting til både dig og din baby. På Matas.dk finder du et bredt udvalg af pusletasker med termorum, store og små, pusletaske med underlag og meget mere.

Gravid & Barn Pusletid
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

9 produkter
9 produkter
Sortér efter: Mest populære
BLACK FRIDAY
Spar 20%
Storksak Pusletaske Rygsæk Grå
BLACK FRIDAY 879,96
Førpris 1.099,95
Du optjener 88 point
BLACK FRIDAY
Spar 20%
Babymel Pusletaske Robyn Black
BLACK FRIDAY 599,96
Førpris 749,95
Du optjener 60 point
BLACK FRIDAY
Spar 20%
Babymel Pusletaske Rosie Sort
BLACK FRIDAY 419,95
Førpris 699,95
Du optjener 42 point
BLACK FRIDAY
Spar 20%
Storksak Pusletaske Stevie Luxe Sort
BLACK FRIDAY 959,20
Førpris 1.199,00
Du optjener 96 point
BLACK FRIDAY
Spar 20%
Babymel Pusletaske Frankie Tweed
BLACK FRIDAY 389,95
Førpris 649,95
Du optjener 39 point
BLACK FRIDAY
Spar 20%
Babymel Pusletaske Rygsæk Georgi Sort
BLACK FRIDAY 639,96
Førpris 799,95
Du optjener 64 point
BLACK FRIDAY
Spar 20%
Babymel Pusletaske Jade Grey
BLACK FRIDAY 559,96
Førpris 699,95
Du optjener 56 point
BLACK FRIDAY
Spar 20%
Babymel Pusletaske Rygsæk George Grå
BLACK FRIDAY 639,96
Førpris 799,95
Du optjener 64 point
BLACK FRIDAY
Spar 20%
Storksak Pusletaske Grey
BLACK FRIDAY 1.039,20
Førpris 1.299,00
Du optjener 104 point

Hvorfor bruge en pusletaske?

Formålet med at have en pusletaske er at gøre det let for dig selv. Tasken skal have plads til det nødvendige pusleudstyr såsom bleer, vådservietter, babycreme, zinksalve, hudsalve og skiftetøj, hvis uheldet skulle være ude. Det er også en god idé at have et ekstra sæt tøj med, hvis det helt store uheld skulle ske på farten.

En pusletaske kommer typisk med en masse rum, hvor man kan opbevare det nødvendige pusleudstyr, som man har brug for, når man er væk fra hjemmet. Når du har en rummelig pusletaske, kan tasken også bære dine egne ting som f.eks. nøgler, mobil, bøger og alt det andet, du har brug for. Derved slipper du for at havde din egen taske med, som skal hænge over dine skulder, mens du også skal bære rundt på alt muligt andet.

Pas på med at vælge en pusletaske, der er for stor, da du den hurtigt kan blive for tung for dig. En pusletaske er designet som en rygsæk eller skuldertaske. De har den fordel, at du har begge hænder fri til at kunne give dit barn sutten eller til at skubbe barnevognen/klapvognen, når I er på farten.

Hvis du er meget på farten, bør du købe en pusletaske, der kan indeholde alt, du kunne få brug for i løbet af dagen. Har du flere børn at holde styr på, er en rygsæk det rigtige valg for dig. Din pusletaske bør have en lomme, som passer perfekt til sutteflasken med mælk til baby.

Pusletasken skal helst være designet, så den passer lige godt til mor og til far. At købe en pusletaske, som er unisex, kan være en fordel for mange par. Derved kan både mor og far bruge tasken, når en af jer er ude med baby – og far slipper for at flashe en taske, der er lyserød.

En pusletaske til barnevognen gør det muligt at hænge den op på selve barnevognen. Dette er en kæmpe hjælp, når du er ude og gå tur, spise eller shoppe, for så slipper du nemlig for at bære tasken.

Pusletaske med pusleunderlag?

Hvis du køber din pusletaske med pusleunderlag, får du mere for pengene, fordi du både får pusletaske og et pusleunderlag. Derved kan du skifte din baby hvor som helst efter behov. Pusleunderlaget er typisk lavet af et skummateriale, som er dækket med nylon eller en anden type af vandafvisende stof. At materialet er vandtæt gør det nemt at tørre af, hvis uheldet skulle ske. Pusleunderlaget bør kunne rulles sammen, så det ikke fylder for meget i tasken.

Pusletaske med indbygget pusleplads?

Der laves også pusletasker med indbygget pusleunderlag. Tasken åbnes, og inde midt i tasken finder man en lille madras, som let kan foldes ud, så din baby kan ligge behageligt, når der er tid til at få en tør ble. Der er stadig plads til alle de andre nødvendige ting, for tasken er delt op i flere rum, så du let kan holde styr på de andre remedier til udflugten. Tasken er desuden typisk vandtæt, så babys tøj ikke bliver vådt.

Vores udvalg på Matas.dk

På Matas' hjemmeside kan du finde forskellige pusletasker til forskellige priser og lige til dit behov.

Storksak:
En flot og stilet pusletaske med et indbygget pusleunderlag. Der medfølger desuden en smart snack-taske, der kan holde mad og drikke varmt eller koldt i op til 4 timer. Næsten som et termorum. Der medfølger også en ekstra lang justerbar rem med velcro, så tasken let kan hænge på barnevognen.

Basson Baby:
Basis pusletaske i enkelt design med udtageligt pusleunderlag.

Babymel:
Den ultimative og mest praktiske unisex rygsæk. Tasken forvandles med et snuptag fra skuldertaske til rygsæk eller håndtaske. Der er masser af plads til dit babyudstyr, og så er der desuden en super smart åbning i sidelommen, så du kan have direkte adgang til vådservietterne. Praktisk og smart på farten. Der medfølger også pusleunderlag, termopose og stropper, så du let kan fastgøre tasken til barnevognen.

Malene P.
Materialist
”Velvære er for mig at pleje krop og sind. Det handler om at skabe en balance mellem den travle hverdag og selvforkælelse – både indefra og udefra”.
Malene blev i 2017 uddannet materialist i Gråsten. Hun har en stor interesse for både hudpleje og helse, og hun sætter en ære i at lære og uddanne sig selv i produkter, så hun altid kan vejlede kunderne med stor faglighed. Malene ser ikke blot sit job som et arbejde, men også som en hobby hun er passioneret omkring. Ma...