• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu
Forsinkelser på levering grundet Tour de France i KBH
Mulige forsinkelser på levering som følge af Tour de France (Københavnsområdet)

Babyalarmer

Med en god Babyalarm kan du trygt lægge din baby til at sove. Udvalget af babyalarmer er stort, og det kan derfor være en jungle at finde rundt i. Nederst på denne side kan du læse lidt mere om de forskellige slags alarmer.

Mor & Barn Sovetid
Mest populære
Vælg filtre
1 produkt
1 produkt
Sortér efter: Mest populære

Et væld af muligheder

Du kan få babyalarmer, der kan alle mulige ting. Mange alarmer har temperaturovervågning, overvågning af luftfugtighed, vågelys, vuggeviser, talk-back-funktion, videoovervågning, monitorering af babys vejrtrækning og meget mere. De fleste babyalarmer med batteri er genopladelige. Find den, der passer til dit behov.

Hvornår skal man bruge en babyalarm?

En babyalarm er et redskab, du kan anvende til at følge med i babys søvn og dermed sikre, at alt er, som det skal være. Den består af to enheder; en forældre-del, som står i det rum, hvor du er, og en babydel, som står i børneværelset.

Hvor placeres en babyalarm?

En babyalarm placeres tæt på dit sovende barn, men ikke direkte ved barnets hoved. Helst én meter fra det sovende barn. Den må ikke lægges under dynen, for så bliver det svært at høre, om alt er ok. De fleste babyalarmer er uden stråling og har en rækkevidde på cirka 800 meter.

Få det meste ud af luren
En babyalarm giver dig ro i sindet, og giver dig mulighed for at ordner de praktiske ting i huset og holde øje med baby på én og samme tid. Din babyalarm afslører det nemlig, når dit barn har brug for dig.

Babyalarm med temperaturmåler

En babyalarm med temperaturmåler er praktisk, fordi du kan se temperaturen hos dit barn, der sover udenfor og måske kan få det for varmt eller koldt. Temperaturen hos et sovende barn skal helst ligge mellem 16 og 20 grader.

Kamera eller smartphone?

Det er faktisk muligt at få tilkoblet nogle babyalarmer til din smartphone, mens andre har indbygget kamera. Hvis dit barn sover langt væk fra dit soveværelse eller sover uroligt, vil denne løsning være guld værd, fordi du på denne måde kan være sikker på at reagere i de situationer, hvor det er nødvendigt.

Babyalarm med walkie talkie

Babyalarmer med walkie talkie-feature har som udgangspunkt en længere rækkevidde end andre typer af babyalarmer. Her har du mulighed for at kunne tale med eller synge for dit barn på afstand. Det kan være rart for barnet at høre din stemme, hvis du, af forskellige årsager, har lidt vej hen til det.

Babyalarm med vibration – god for de hørehæmmede

En babyalarm med vibration er en babyalarm, hvor du kan slå lyden fra og stadig blive gjort opmærksom på aktivitet, fordi alarmen vibrerer. Hvis du er hørehæmmet, vil denne løsning helt sikkert være optimal, da du kan fornemme bevægelsen, når du har den i lommen. Det kan også være, at du går rundt ude i haven og slår græs, og så er det praktisk også at kunne mærke, at baby er vågnet.

Cimmie D.
Cimmie D.
Materialist og Matas LIVE Ekspert
Cimmie er 23 år gammel og uddannet Materialist. Hun startede allerede sin store interesse for skønhed i 2012 og har været i Matas i over 4 år. Hendes helt store passion er både hudpleje og makeup, og hun ved præcis hvad der rører sig på markedet af nye trends og produkter. Cimmie er ekspert i både luksus og budgetvenl...