• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu

Babymadrasser

Gravid & Barn Sovetid
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

3 produkter
3 produkter
Sortér efter: Mest populære

Pas på din babys ryg og nakke

En god babymadras, liftmadras eller barnevognsmadras er vigtig for små børn og understøtter en god søvn. Gå ikke på kompromis med en rigtig god madras. Et spædbarns ryg ligner i princippet din, men barnets ryg er blødere og derfor mere sårbar.

God kvalitet

Her på Matas.dk kan du købe Oeko-Tex certificerede og 100% åndbare skummadrasser. Madrasserne er udviklet til, at dit barn stadig kan trække vejret, selvom det ligger på maven. Dette giver tryghed til dig, hvis baby vender sig i søvne og har svært ved at vende sig tilbage på ryggen igen.

Gode råd

Når du skal købe en babymadras, er det en fordel med aftageligt betræk, der kan tåle vask, hvis din baby tisser igennem eller gylpper. En god anbefaling er, at du også anskaffer et vådliggerlagen, da det er med til at beskytte madrassen.

Mathilde I.
Mathilde I.
Materialist
Mathilde blev i 2018 uddannet Materialist i Matas i Farsø. Hendes helt store passion ligger i helsekost og hudpleje, hvor hun igennem de sidste 4,5 år har samlet en stor personlig viden omkring produkterne. Hun er altid opdateret på de sidste nye anbefalinger og ingredienser. Mathilde går meget op i den personlige rådgivning og er altid klar på et give et godt råd.