• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Sutteflasker

Gravid & Barn Spisetid
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

58 produkter
58 produkter
Sorter efter: Mest populære
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Mange forskellige typer

En sutteflaske består af to dele – en flaske og en flaskesut. Flasken fås i enten plastik eller glas. De fleste sutteflasker i plastik er dog produceret uden brug af sundhedsskadelige stoffer, og der er dermed ingen risici for at indtage unødig kemi ved at bruge en plastsutteflaske. Glasflasken er selvfølgelig det sikre valg, hvis du helt vil undgå kemi.

Det kan være en sutteflaskejungle at finde rundt i, hvilken én man skal vælge. Der findes sutteflasker med runde, flade og ergonomiske (runde med flad spids) suttehoveder. Derudover kan du vælge, om det skal være et suttehoved med et lille hul eller et større hul. Det afhænger ofte af, hvor stort barnet er og om suttehovedet skal anvendes til modermælkserstatning eller vælling.

Det anbefales, at du vælger en suttedel i naturgummi, når din baby begynder at få tænder. De små tænder kan nemt komme til at bide hul i den mere bløde silikone. Det er i øvrigt også vigtigt ar have øje for suttedelens form. Det kan være en god idé at vælge et rundt suttehoved, da det hjælper med at styrke barnets tunge. Det runde suttehoved hjælper nemlig med at holde barnets tungespids og tungerod aktiv, når der gives mad.

En nyfødt baby har forskellige suttebehov, og derfor er det bedst at prøve sig lidt frem i forhold til suttehoveder.

Rengøring af sutteflaske

Du skal først og fremmest være opmærksom på, at hænder spreder bakterier i stor stil. Det er derfor vigtigt, at du vasker hænder grundigt, før du gør sutter og flasker rene. Dernæst er det også vigtigt, at du vælger den rengøringsmetode, som er nemmest for dig, og som du har mulighed for at gennemføre i din hverdag.

Start altid med at rengøre og skylle delene af i hånden. Hvis du bruger flaskerensere og flaskebørster, så vær opmærksom på, at du kun må bruge dem til rengøring af sutter og sutteflasker. De skal opbevares rent og tørt.

Delene skal rengøres og desinficeres, hver gang de er blevet brugt.

Sundhedsstyrelsen anbefaler tre metoder til at gøre narresutter, flaskesutter og sutteflasker rene:

  • Kogning i mikrobølgeovn i mindst 5 minutter
  • Opvask i din opvaskemaskine ved 60°- 80° C
  • Almindelig kogning ved 100° C i mindst 5 minutter

Matas udvalg af sutteflasker

Hos Matas fører vi et bredt udvalg af sutteflasker til din baby fra brands som MAM, Philips, Avent og Hevea, ligesom vi har tilbehør i form af ekstra flaskesutter, sterilisatorer, sutteflaskeholder og flaskevarmere. Der kan være rigtig stor forskel på sutteflasker, og Matas har et stort udvalg af forskellige former, materialer og farver, som passer til dit barns størrelse.

Måske har dit barn brugt sin sutteflaske så meget, at den efterhånden trænger til en udskiftning. Dog kan du ofte nøjes med blot at skifte flaskesutten – og dem finder du massevis af her på siden. Vi har alt det, du mangler til babys spisetid.  Vælger du at købe her på hjemmesiden, har du altid 30 dages returret på købene, hvis de alligevel ikke var det, som baby havde brug for.

Cimmie
Materialist
Cimmie er 25 år gammel og uddannet Materialist. Hun startede allerede sin store interesse for skønhed i 2012 og har været i Matas i over 7 år. Hendes helt store passion er både hudpleje og makeup, og hun ved præcis hvad der rører sig på markedet af nye trends og produkter. Cimmie er ekspert i både luksus og budgetvenl...
Min ekspertise er:
Hudpleje