• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu

Børnevitaminer

Vitaminer til din nyfødte baby skal altid aftales med din praktiserende læge eller sundhedsplejeske. Hos Matas kan vi altid hjælpe dig med at finde det, du skal bruge – men det er med udgangspunkt i den vejledning, du har fået hos din læge eller sundhedsplejerske først.

Gravid & Barn Vitaminer
Mest populære

Pris

Vælg filtre

Mærker

På abonnement

Pris

Indhold

Certificeringer

Aktuelt

25 produkter
25 produkter
Sortér efter: Mest populære

Vitaminer til baby

Lige så vigtigt, som det er, at moderen får masser af næring før under og efter graviditeten, lige så vigtigt er det at sørge for, at barnet får vitaminer og mineraler fra det er 2 uger gammelt. Dette er nemlig med til at skabe de bedste vilkår for barnets sundhed og velvære.

D-dråber til børn

Sundhedsstyrelsen anbefaler et dagligt tilskud på 10mcg D-vitamin til børn fra 2 uger til 4 år. Vitamin D er nødvendigt for barnets normale vækst og knogleudvikling. Vitamin D bidrager til immunforsvaret.

Bemærk spædbørn, som indtager 800 ml eller mere dagligt af modermælkserstatning med 1,3 mikrogram D-vitamin pr. 100 ml eller mere, skal IKKE have D-vitamintilskud.

Mælkesyrebakterie-dråber

Mælkesyrebakterier er et super produkt til at få maven i balance. Det kan være en god idé at give baby mælkesyrer, hvis afføringen er unormal. Det er ikke et krav eller en officiel anbefaling, men et godt produkt, hvis man ønsker at benytte det.

Jern

Hvis barnet er født til tiden og vejer under 2500 g., anbefales det, at man giver barnet et tilskud på 8 mg jern dagligt 6 uger efter fødslen, indtil barnet er 6 måneder. Men husk altid at følge neonatal eller børneafdelingens anbefalinger! Dette er blot den generelle anbefaling, som kan variere alt efter barnets behov.

Kalk

Anbefales kun, hvis der er tale om, at barnet ikke kan tåle laktoseprodukter, eller hvis man har fravalgt mælk og mælkeprodukter i hjemmet. Hvis dette er tilfældet, anbefales det, at barnet fra 1 år skal tage et kalktilskud på 500 mg dagligt. Indtil da får barnet sit behov dækket gennem modermælken.

Multivitaminer til børn

En multivitamin med ADT på 100% kan anbefales, når barnet er gammelt nok til at kunne tygge en tyggetablet. Multivitaminerne til børn hedder ofte 3+, da det er bedre at vente med multivitaminerne til man er helt sikker på, at barnet kan tygge pillen.

Stephanie B.
Stephanie B.
Farmakonom
Stephanie er uddannet Farmakonom og har i sine 6 år på apoteket, altid sat en stor ære i at informere sine kunder rigtigt og haft fokus på kundeglæde. Hun finder stor glæde i at opdatere sin viden indenfor helse og hudpleje der er i konstant udvikling, og kan ofte findes på gulvet hvor hun tager sig god tid til at guid...
Min ekspertise er:
Hudpleje
Helse