• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu

Børnevitaminer

Vitaminer til din nyfødte baby skal altid aftales med din praktiserende læge eller sundhedsplejeske. Hos Matas kan vi altid hjælpe dig med at finde det, du skal bruge – men det er med udgangspunkt i den vejledning, du har fået hos din læge eller sundhedsplejerske først.

Gravid & Barn Vitaminer
Mest populære

Pris

Vælg filtre

Mærker

På abonnement

Pris

Aktuelt

26 produkter
26 produkter
Sortér efter: Mest populære
Semper BioGaia mælkesyrebakteriedråber 10 ml
189,95
Optjen 19 point
KAL DinoSaurs vit. C-rex tygge børn 100 tab
119,95
Optjen 12 point
Solaray Barne-Multi tyggevit. børn 100 tab
149,95
Optjen 15 point
Vitabalans Oy LactoSeven Kids 50 tab
149,95
Optjen 15 point
Danasan Danasan Jerndråber 30 ml 30 ml
54,95
Optjen 6 point
Wellmune Immiflex kids 30 kap
119,95
Optjen 12 point
New Nordic Børnemineral med skovbær
119,95
Optjen 12 point
New Nordic Børnemineral m. appelsin 180 tab
119,95
Optjen 12 point
KAL DinoSaurs Echinacea tygge børn 30 tab
129,95
Optjen 13 point
Bidro D3 vitamin dråber baby 50 ml
89,95
Optjen 9 point

Vitaminer til baby

Lige så vigtigt, som det er, at moderen får masser af næring før under og efter graviditeten, lige så vigtigt er det at sørge for, at barnet får vitaminer og mineraler fra det er 2 uger gammelt. Dette er nemlig med til at skabe de bedste vilkår for barnets sundhed og velvære.

D-dråber til børn

Gives fra barnet er 2 uger til 2 år gammelt. Den anbefalede daglige dosis er ca. 5 dråber svarende til 10 mcg dagligt. D-vitamin hjælper barnet med optagelsen af kalk, mindsker risikoen for knogleskørhed og svage muskler. Vitamin D er noget, baby kan være i mangel af, men aftal altid med din sundhedsplejerske, om du skal give dit barn D-dråber. Du kan også finde modermælkserstatninger, der indholder D-vitamin.

Mælkesyrebakterie-dråber

Mælkesyrebakterier er et super produkt til at få maven i balance. Det kan være en god idé at give baby mælkesyrer, hvis afføringen er unormal. Det er ikke et krav eller en officiel anbefaling, men et godt produkt, hvis man ønsker at benytte det.

Jern

Hvis barnet er født til tiden og vejer under 2500 g., anbefales det, at man giver barnet et tilskud på 8 mg jern dagligt 6 uger efter fødslen, indtil barnet er 6 måneder. Men husk altid at følge neonatal eller børneafdelingens anbefalinger! Dette er blot den generelle anbefaling, som kan variere alt efter barnets behov.

Kalk

Anbefales kun, hvis der er tale om, at barnet ikke kan tåle laktoseprodukter, eller hvis man har fravalgt mælk og mælkeprodukter i hjemmet. Hvis dette er tilfældet, anbefales det, at barnet fra 1 år skal tage et kalktilskud på 500 mg dagligt. Indtil da får barnet sit behov dækket gennem modermælken.

Multivitaminer til børn

En multivitamin med ADT på 100% kan anbefales, når barnet er gammelt nok til at kunne tygge en tyggetablet. Multivitaminerne til børn hedder ofte 3+, da det er bedre at vente med multivitaminerne til man er helt sikker på, at barnet kan tygge pillen.

Stephanie B.
Farmakonom
"For mig er skønhed en følelse der omhandler velvære, sundhed og selvforkælelse. Det at føle sig både smuk og glad i krop og sind, hvad enten det er en lækker makeup, en sund kost eller en god ansigtsmaske når dagen er omme. Det handler om balance."
Stephanie er uddannet Farmakonom og har i sine 6 år på apoteket, altid sat en stor ære i at informere sine kunder rigtigt og haft fokus på kundeglæde. Hun finder stor glæde i at opdatere sin viden indenfor helse og hudpleje der er i konstant udvikling, og kan ofte findes på gulvet hvor hun tager sig god tid til at guid...