• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
 • Afsendelse 1-3 hverdage
 • Gaver byttes t.o.m 31. jan. 2020
 • Byt i forretning
 • Mere end 1000 brands

Te

Der er ikke noget som en kop dejlig te, når du rigtig skal slappe af med et tæppe i dit yndlingshjørne i sofaen. Og hvad end du er til grøn, chai, kamille eller sort te, kan du finde et stort udvalg af forskellige smage og konsistenser fra mange mærker her på matas.dk.

Matas Natur Drikkevarer
84 produkter
Mest populære
Produkter pr.side: 36 60 120 180
Side: 1 / 3
Vælg filtre

På abonnement

Mærker

Pris

Indhold

Aktuelt

84 produkter
Sortér efter: Mest populære
Pukka Pukka Cleanse Te Øko 20 breve
39,95
DU OPTJENER 4 Point
David Rio Chai Orca Spice sukkerfri 337 gr
134,95
DU OPTJENER 14 Point
David Rio Chai Tiger Spice 398 gr
134,95
DU OPTJENER 14 Point
Teatox Skinny Teatox 14 days treatment  Øko
189,95
DU OPTJENER 19 Point
Pukka Pukka Womankind te - øko
39,95
DU OPTJENER 4 Point
Pukka Pukka Love Te Øko 20 breve
39,95
DU OPTJENER 4 Point
Pukka Pukka Revitalise Te Øko 20 breve
39,95
DU OPTJENER 4 Point
David Rio Chai Flamingo Vanilla
134,95
DU OPTJENER 14 Point
Abonnér & spar 20%
Natur Drogeriet Thea Go' the 100 g
84,95
DU OPTJENER 9 Point
Pukka Pukka Refresh Te Øko 20 breve
39,95
DU OPTJENER 4 Point
Forrige
Gå til side
1
ud af 3
Næste
Produkter pr.side: 36 60 120 180

Te for enhver smag – også den økologiske

Hvilken udgave tyr du til, når du skal have dig en dejlig kop te? Den sunde grønne te? En skøn krydret chai te (måske endda latte)? En sort te med noter af søde bær? Der er masser af smagsvarianter, du kan udforske på matas.dk for at finde en te, du kan nyde med stort velbehag og med glæde servere for dine gæster. Skal din te helst være økologisk, kan du prøve de lækre, eftertragtede tevarianter fra Pukka, Chaplon Tea, Clipper og Yogi Tea, og Pukka har endda udviklet økologisk te til gravide og den ammende mor, nemlig Motherkind Baby, der er en koffeinfri urtete, samt Motherkind Pregnancy, der heller ikke indeholder koffein, men også kombinerer blandt andet perbermynte, hindbærblade og fennikelfrø.

Prøv den krydrede chai te

Chai er efterhånden blevet en bestseller på mange caféer på grund af den krydrede smag og den lette konsistens. Chai består af sort te, der er tilsat kardemomme, nellike, kanel, ingefær og honning, og selvom denne kombination mest af alt lyder som ingredienslisten til en julekage, giver det en skøn, krydret og varmende kop te. Eller latte, for den sags skyld. Hvis du foretrækker din chai som te, er den noget tyndere, end hvis du bestiller din chai som latte, hvilket skyldes, at grundbasen i en chai latte er mælk, mens en kop chai te er som en helt almindelig te. Nemlig baseret på vand. Men hvad end du er til tebreve eller løst te, kan du lave en cremet og lækker chai hjemme i dit eget køkken med blandt andet Chai Tiger Spice fra David Rio eller Pukkas Chai Original, der både er økologisk og bæredygtig.

Det gør te ved dig og din krop

Te har masser af gode effekter på dig og din krop, og derfor kan det ikke undre nogen, at 85 procent af alle danskere drikker eller har drukket te. Det viser en undersøgelse foretaget af Analyse Danmark nemlig, og især den grønne te har masser af positive fordele for dit ve og vel. Dette skyldes blandt andet det høje indhold af antioxidanter, men grøn te bidrager også til øget stofskift, indeholder flour, der hjælper tænderne til at opretholde den hvide farve, og så kan det hjælpe mod irritation og hævelse. Men hvordan skal man opbevare den grønne te, og hvordan laver man egentlig en rigtig god kop grøn te? Opskriften kan du finde lige her:

 • Dit tevand skal være 70-80 grader
 • Lad din grønne te trække i vandet i to til seks minutter
 • Drik maks. fem kopper for at undgå for meget koffein
 • Grøn te kan holde i et til to år, hvis du opbevarer det rigtigt
 • Opbevar teen i en lufttæt dåse i køleskabet, da både ilt, lys og varme kan påvirke teens kvalitet
 • Bruger du grønne teblade i stedet for breve, kan du sagtens genbruge bladene flere gange, uden de mister sønderlig smag

 • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
 • Afsendelse 1-3 hverdage
 • Gaver byttes t.o.m 31. jan. 2020
 • Byt i forretning
 • Mere end 1000 brands