• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Gaver byttes t.o.m 31. jan. 2020
 • Byt i butik
 • Mere end 1000 brands

Konkurrencebetingelser for Matas Natur

Jeg accepterer konkurrencebetingelserne beskrevet nedenfor, når jeg besvarer det stillede spørgsmål og deltager i konkurrencen.

Konkurrencebetingelser:

1. Hvem udbyder konkurrencen?
Konkurrencen udbydes af Matas Operations A/S, Rørmosevej 1, DK-3450 Allerød, CVR-nr. 63918113, som også er dataansvarlig for dine personoplysninger. Spørgsmål om konkurrencen mv. kan rettes til tlf. +45 4816 5544 eller e-mail: kundeservice@matas.dk.

2. Om konkurrencen
Konkurrencen er ikke købsbetinget og løber fra 27. september 2018 til 10. oktober 2018. Kun personer, som er bosat i Danmark, kan deltage i konkurrencen. Ansatte hos Matas samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen.

Gå ind på www.matas.dk/natur/konkurrence og vælg blandt to svarmuligheder på konkurrencespørgsmålet: Hvad hedder de to nye Matas butikker? Svaret sendes per e-mail til webshopsalg@matas.dk.  

Svarer du rigtigt deltager du i lodtrækningen om en præmie til en værdi af 1000 kr. Du kan deltage så mange gange du vil, men kun vinde én præmie.  

3. Kåring af vindere
Vinderen findes ved lodtrækning 11. oktober 2018 blandt alle rigtige svar.

4. Præmier
10 gavekurve med naturlige skønhedsprodukter til en samlet værdi af 1.000 DKK.

5. Information til vindere
Vinderne får direkte besked om, at de har vundet via e-mail. For at kunne modtage præmien skal vinderen, når han/hun kontaktes, oplyse: fuldt navn og adresse. Svarer vinderen ikke indenfor 5 dage, udpeges der automatisk en ny vinder. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.  

6. Persondata

6.1 Hvilke oplysninger behandler Matas og til hvilke formål?
Matas behandler alle modtagne personoplysninger om deltagere fortroligt og videregiver ikke sådanne oplysninger til tredjemand, medmindre det er nødvendigt for at opfylde en aftale med deltageren og dermed lovligt kan ske, f.eks. i forbindelse med indberetning til SKAT.

Matas behandler personoplysninger om deltagernes navn, alder, adresse og e-mail. Disse oplysninger behandles til brug for:

 • Lodtrækningen og eventuel meddelelse om, at en deltager har vundet lodtrækningen
 • Fremsendelse af præmierne
 • Overholdelse af regnskabslovgivning mv.

Matas anvender ikke personoplysninger til nogen form for markedsføring.

Retsgrundlaget for Matas’ behandling af deltagernes personoplysninger er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1 litra b og c.

6.2 Dine rettigheder
Du kan altid få oplyst bl.a. hvilke oplysninger vi har registreret om dig, formålet hermed og eventuelle modtagere af dine oplysninger. Du har også ret til at få udleveret en kopi af dine oplysninger.

Bliver du opmærksom på fejl i dine oplysninger, har du ret til at få dem rettet, og ønsker du at få dine oplysninger slettet, respekterer vi dit ønske, med mindre det er nødvendigt for os at beholde dine oplysninger i en periode f.eks. af hensyn til dokumentation og bogføring.

Hvis du ikke er enig i vores behandling af dine oplysninger, kan du klage til Datatilsynet via e-mail til dt@datatilsynet.dk eller via tilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk.

6.3 Sletning
​​​​​​​Matas beholder kun dine oplysninger så længe dette er nødvendigt af hensyn til aftaleforholdet mellem Matas og dig, eller så længe det er nødvendigt til brug for overholdelse af regnskabslovgivning mv.

 • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Gaver byttes t.o.m 31. jan. 2020
 • Byt i butik
 • Mere end 1000 brands