• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Afsendes indenfor 1-2 dage

Matas Natur fordi vi hilser en grønnere livsstil velkommen

Vi tror på naturlig skønhed og glæden ved at tilvælge bæredygtige, grønne og økologiske varer og vi vil godt friste dig til at leve lidt grønnere.
Vi har været rundt i verden - og lige henne om hjørnet - for at samle et stort udvalg af spændende, naturlige mærker og produkter hjem til vores butikker. Der er helt nye mærker og en række gamle kendinge, som bidrager til at fremme din indre og ydre skønhed.

Vi har samtidig åbnet to helt nye konceptbutikker med navnet Matas Natur.


Naturlig skøn

Matas natur har fokus på balancen mellem det indre og det ydre. Vi tilbyder produkter til din indre skønhed blandt andet i form af vitaminer, kosttilskud, økologiske fødevarer og lækkerier til den lille sult. Samtidig gør vi det lettere for dig at træffe et grønnere valg, når du vælger skønhedsprodukter, fordi vi har samlet et stort udvalg mærker, der udmærker sig, enten fordi de er certificerede, ekstra rene, økologiske, naturlige, veganske eller særligt bæredygtige.

Vi har en forkærlighed for danske og nordiske mærker og glæder os over at kunne præsentere dig for bl.a. islandske SKYN, og danske RAZspa. Vi er også stolte over at introducere INIKA, Jurlique, 100bon, Ecooking, Sard, Lavera, Mádara, IDUN og Benecos, der blandt andet byder på økologisk hudpleje, makeup og naturlige dufte.

To nye konceptbutikker

Vi har åbnet to Matas Natur konceptbutikker, én i Købmagergade i København og én i Bruuns Galleri i Århus.
Butikkerne indbyder dig til at gå på oplevelse for at smage, dufte, mærke og prøve produkterne. Indretningen taler til alle sanser med svævende planter, afstemte farver og vi byder gerne på en kop friskbrygget te. Du kan få kyndig vejledning, gå på opdagelse i naturens skatkammer eller tage en lille pause og nyde en økologisk snack to-go.  

Og ja: Vi har naturligvis tænk grønt i indretningen og bruger
FSC-certificeret træ, genbrugsplast samt bæredygtige og genanvendelige materialer.Grønnere sammen

Når du vælger produkter med en grønnere profil, gør du både noget godt for dig selv og vores fælles miljø. Hvis du vil være med til at gøre endnu mere, så tag din egen pose med, når du handler i vores butikker, eller køb en af vores genanvendelige miljøfondsposer. De koster 15 kroner og halvdelen går til Matas Miljøfond, som sørger for grønnere legepladser til børneinstitutioner og skoler. Vi vil også opfordre dig til at komme tilbage med dine tomme glas- og plastemballager, så sørger vi for, at materialerne bliver genanvendt via Matas Retursystem.


Vi lytter til dine ønsker

I Matas Natur har vi mulighed for at hele tiden at udvide sortimentet! Så er der særlige produkter, du savner, er du velkommen til at skrive til kundeservice@matas.dk med dine ønsker. Vi vil gerne høre, hvad du synes og vil forsøge at imødekomme spændende ønsker og forslag.Naturlige og rene
​​​​​​​dufte til dig

Grøn hudpleje med god samvittighed

Danske skønhedsmærker
​​​​​​​hos Matas Natur

  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Afsendes indenfor 1-2 dage