• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Gaver byttes t.o.m 31. jan. 2020
 • Byt i butik
 • Mere end 1000 brands
Naturlic fiber neutral glutenfri 290 g
Naturlic fiber neutral glutenfri 290 g

Naturlic fiber neutral glutenfri 290 g

59,00 kr.
Afsendes inden for 6-8 hverdage
Dette produkt er en bestillingsvare, hvorfor købsaftalen først er bindende for Matas, når vi sender dig bekræftelse. Læs mere om køb af bestillingsvarer .
Afsendes inden for 6-8 hverdage
Dette produkt er en bestillingsvare, hvorfor købsaftalen først er bindende for Matas, når vi sender dig bekræftelse. Læs mere om køb af bestillingsvarer .
Gem som favorit
DU OPTJENER 6 POINT hos Club Matas
Beskrivelse
Detaljer
Levering & returnering
Beskrivelse

Kartoffelfibre
Naturlic fiber® er et dansk kartoffel-fiber produkt til brug i alle former for bagning og madlavning. Det giver en god konsistent og binder aromastoffer til maden. Naturlic fiber indeholder 70% kostfibre, det er findelt og neutral i lugt og farve. Brugen af Naturlic fiber i madlavning giver en større mæthedsfornemmelse og sikre samtidig et højere fibreindhold, som giver en god balance i mave og fordøjelsessystemet samt stabilt blodsukker.
Til fremstillingen af 1 kg. Naturlic fiber går der ca. 100 kg. kartofler. Kartoflerne rives koldt, herefter bortvaskes stivelsen, fibrene vaskes nænsomt i kartoflens egen saft, afvandes og tørres nænsomt i en specieltørre. Processen forgår nænsomt og kold, hvorved proteiner og mineraler bevares bedst muligt.
Naturlic fiber bruges i alt slags madlavning og bagværk. (f.eks. i brød, grød, marmelader, farsretter, gryderetter, til panering.) Naturlic fiber er desuden særdeles velegnet til LCHF.
For tips og opskrifter med Naturlic fiber se:
www.naturlic.dk

Brugsanvisning og forholdsregler:Naturlic fiber kan anvendes i alle typer bagværk og madlavning. Naturlic fiber er stærk vand og olie sugende(ca. 14-15 gange dets egen vægt). Derfor binder Naturlic fiber væske og aromastoffer i brød og mad, hvilket giver en bedre smagsoplevelse og brødet holder sig frisk længere.
Opbevaring/anvendelse: Opbevares tørt
Oprindelsesland/hjemsted: Danmark

Næringsindhold pr. 100g
Energi: 315 kj / 75 kcal
Fedt: < 0,5 g
- heraf mættede fedtsyrer: < 0,5 g
Kulhydrater: 12 g
- heraf sukkerarter: < 0,1 g
Protein: 9 g
Salt: 0,025 g
Kostfibre: 70 g

Kartoffelfibre

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Detaljer
 • Indhold: 290 g
 • Enhedspris: 203,45 kr./kg
 • Mærke: Naturlic
 • Varenummer: 641993
Levering & returnering

Dette produkt er en bestillingsvare, hvorfor købsaftalen først er bindende for Matas, når vi sender dig en bekræftelse. Læs mere om køb af bestillingsvarer .

Levering

Vi tilbyder følgende leveringsformer:

 • PostNord med omdeling
 • PostNord Vælg Selv udleveringssted
 • GLS Pakkeshop - GLS Erhvervslevering
 • GLS til privatadressen
 • Afhent i din lokale Matas butik

Forventet leveringstid er 1 - 2 hverdage, men leveringstid kan variere hvis man fx bestiller en vare som skal hentes hjem fra en leverandør først, eller under spidsbelastningsperioder som fx efter Black Friday.Ordrer indeholdende bestillingsvarer(Matas lagerfører ikke varen) har som udgangspunkt en længere leveringstid på 3 - 5 hverdage.Bestilte produkter sendes som udgangspunkt samlet - der efterleveres ikke.

Matas Webshop bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem.Vi leverer kun i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne.

Fortrydelsesret

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag du;

Har modtaget din vare.

Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.

Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.Meddelelsen skal gives ved at skrive til kundeservice@matas.dk eller ringe på 4816 5544. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse og her.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

 • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Gaver byttes t.o.m 31. jan. 2020
 • Byt i butik
 • Mere end 1000 brands