Menu
Nilocin 3i1 Ligtorn Pen og Plaster 3 ml + 7 stk
Nilocin 3i1 Ligtorn Pen og Plaster 3 ml + 7 stk

Nilocin 3i1 Ligtorn Pen og Plaster 3 ml + 7 stk

Nilocin 3i1 Ligtorn Pen og Plaster 3 ml + 7 stk
169,95 kr.
Optjen 17 point hos Club Matas
Varen er udsolgt i webshop
Varen kan kun købes online
  • Fri fragt ved køb over 399 kr.
Anvendelse og virkning

Nilocin 3-i-1 benyttes til behandling af ligtorne. Benyt produktet med forsigtighed for at opnå det bedste resultat.

Den patenterede Nilocin 3-i-1 Ligtorne Behandling er udviklet til behandling af ligtorne på hænder og fødder.Behandlingen trænger umiddelbart ind og ned i ligtornen, hvor den keratiniserede hud nedbrydes indefra, blandt andet ved hjælp at et lavt pH-niveau inde i ligtornen understøttes af en hydrolyse-effekt (af Ethyl lactate der fungerer som carrier til at penetrere ligtornen).Ethyl lactate hydrolyserer til mælkesyre og medvirker til at nedbryde ligtornen indefra. Dermed vedligeholdes et lavt pH-niveau inde i ligtornen og således en keratolytisk effekt inde i ligtornen.Det medfølgende hydrocolloid plaster placeres over ligtornen og understøtter behandlingen, giver øjeblikkelig tryk- og smertelindring, samt virker tryk afvisende.Nilocin 3-i-1 Ligtorne Behandling er tilstrækkelig til minimum 220 applikationer.

Dosering

Vask området og tør grundigt.Fjern hætten fra Nilocin-pennen.Ligtornen masseres forsigtigt med spidsen af applikator pennen. Hele overfladen af ligtornen skal behandles. Undgå kontakt med den sunde omgivende hud.Påsæt et hydrokolloid plaster over det behandlede område. Vær omhyggelig med at sikre, at plasteret klæber til huden.Gentag behandlingen, hver anden dag i 14 dage.Opstår der ubehag ved behandlingen, kan hudoverfladen neutraliseres med vand.

Vær opmærksom på

Kun til udvortes brug. Skal opbevares ude af syne og utilgængeligt for børn. Produktet indeholder et ætsende middel. Diabetikere bør konsultere læge inden brug.

Undlad at bruge Nilocin, hvis du er overfølsom overfor indholdsstofferne, samt hvis du er overfølsom overfor bistik eller myrebid.Undgå kontakt med sund hud rundt om ligtornen.Anvend ikke Nilocin 3-i-1 Ligtorne Behandlingen på øm, blødende, irriteret, betændt eller beskadiget hud.Ekstra forsigtighed bør udvises, når behandlingen påføres ved tynd og følsom hud og når børn behandles. Det er bedre at påføre for lidt væske end for meget, hvis i tvivl.Overskrid ikke antallet af anbefalede applikationer.Konsulter læge såfremt det behandlede område bliver rødt, smertefuldt eller betændt.

Det er vigtigt at produktet anvendes som foreskrevet. Antallet af applikationer må ikke overskrides, idet dette kan medføre hudskader.Produktet har ingen kendte bivirkninger for gravide og ammende. Alvorlige hændelser bør indberettes til Unigroup ApS eller relevant myndighed.Holdbarhed

Se datomærkning på pakningen.

Opbevaring

Opbevares i den originale emballage ved 2-25°C, udenfor direkte sollys og udenfor børns synsfelt og rækkevide. Må ikke anvendes efter udløbsdatoen eller 6 måneder efter første brug. Hætten påsættes omhyggeligt på efter brug.

Læs brugsvejledningen

Læs brugsvejledningen.

Klassificering

Medicinsk udstyr

Dato for udarbejdelse af teksten

06-09-2022
Inkluderer: 3 ml. applikator-pen, Hydrokolloid plastre (7), samt indlægsseddel.Ingredientser (INCI): Formic acid (60%), Ethyl lactate. Plastre: Hydrocolloid.

OBS: Der kan være små uoverensstemmelser mellem ovenstående indhold og indholdsdeklarationen på den vare, du som kunde modtager fra Matas. Dette skyldes, at vi løbende forbedrer indholdet i vores egne varer i forhold til den nyeste viden om ingrediensers betydning for miljø og sundhed.

Indhold1 stk
Enhedspris169,95 kr./stk
MærkeNilocin
KategoriLigtorne
Se altNilocin Ligtorne
Varenummer797047
LeverandørMatas Operations A/S
Rørmosevej 1
3450 Allerød

Fri fragt : Ved køb for min. 399 kr.

Vi tilbyder følgende leveringsformer:

  • Levering til Matas-butik
  • BURD Delivery - aftenlevering til privatadresse
  • DAO - Levering til privatadresse
  • GLS - Levering til pakkeshop, privatadresse eller arbejdsplads
  • PostNord - Levering til privatadresse eller pakkeboks/post i butik
  • Instabox - Express-levering til pakkeshop eller privatadresse

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Du kan returnere dit produkt op til senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

Kundeanmeldelser

Vær den første til at anmelde dette produkt
Alle anmeldelser læses af Matas kundeservice før publicering. Læs mere