Menu
Nilocin Neglesvamp Ozone Pen 3 ml
249,95 kr.
Optjen 25 point hos Club Matas
Varen er udsolgt i webshop
Varen kan kun købes online
  • Fri fragt ved køb over 399 kr.
Anvendelse og virkning

Nilocin Ozone Pen behandler neglesvamp på finger- og tånegle samt benyttes ved neglemisfarvning og neglepleje. Når Nilocin Ozone-formuleringen påføres neglens overflade, absorberes serum straks i neglen og virker ved at fjerne betingelserne for svampens overlevelse. Molekylestrukturen i Nilocin Neglesvamp Ozone Pen sikre en umiddelbar penetrering i neglen samt absorbering ned i negleudhulninger og mellemrum, hvilket hindrer neglesvampen i fysisk at vokse. Reproduktionen af keratin stimuleres.Den indledende virkning af behandlingen kan ses i løbet af nogle uger, og behandlingen fortsættes under hele neglens gendannelsesperiode (6-8 måneder for fingernegle og 8-12 måneder for tånegle).

Nilocin Neglesvamp Ozone Pen (3ml), rækker til ca. 220 applikationer.

Nilocin kan anvendes til behandling af børn ned til 8 års-alderen. Nilocin er også sikker at bruge under graviditet og amning.

Dosering

Fjern hætten fra Nilocin-pennen.Påfør forsigtigt serum på de inficerede negle med spidsen af pennen. Sørg for at dække hele overfladen af neglen. og undgå kontakt med den omgivende sunde hud.Lad opløsningen trænge ind i neglen (1 minut).Gentag denne procedure to gange dagligt, evt. morgen og aften.Efter 3-4 uger kan påføringen af serum reduceres til en gang dagligt, indtil en ny sund negl er gendannet.Til forebyggende brug påføres væsken én gang ugentligt.Neglelak skal altid fjernes inden påføring. Man kan påføre neglelak igen efter behandlingen.

Vær opmærksom på

Kun til udvortes brug. Skal opbevares utilgængeligt for børn. Produktet skal håndteres som beskrevet i indlægssedlen. Diabetespatienter anbefales at rådføre sig med læge inden brug.

Undlad at bruge Nilocin, hvis du er overfølsom over for indholdsstofferne.Når serum påføres neglen, bør kontakt med den sunde hud omkring negleområdet så vidt muligt undgås.Nilocin Neglesvamp Ozone Pen er specielt designet til direkte applicering på neglene. Undlad at anvende serum på andre dele af kroppen, herunder øjnene eller slimhinder.Undlad at overskride antallet af anbefalede daglige påføringer.Hvis der opstår allergisk reaktion eller irritation, bør man ophøre med at bruge produktet.Benyt ikke til børn under 8 år, med mindre ordineret af læge.Skulle Nilocin komme i kontakt med øjnene – skyl med rigeligt vand i 15 minutter.Det er vigtigt, at produktet anvendes som foreskrevet. Der er ingen kendte bivirkninger.

Holdbarhed

Se datomærkning på pakningen.

Opbevaring

Opbevares ved 2-25°C. Væk fra direkte sollys. I den originale emballage og utilgængeligt for børn. Må ikke anvendes efter udløbsdatoen eller 12 måneder efter at hætten fjernes fra pennen første gang. Sæt hætten ordentligt på efter brug - Pres til du hører et klik.

Læs brugsvejledningen

Læs brugsvejledningen.

Klassificering

Medicinsk udstyr.

Dato for udarbejdelse af teksten

06-09-2022
Indhold3 ml
Enhedspris83.316,67 kr./l
MærkeNilocin
KategoriNeglesvamp
Se altNilocin Neglesvamp
Varenummer797045
LeverandørMatas Operations A/S
Rørmosevej 1
3450 Allerød

Fri fragt : Ved køb for min. 399 kr.

Vi tilbyder følgende leveringsformer:

  • Levering til Matas-butik
  • BURD Delivery - aftenlevering til privatadresse
  • DAO - Levering til privatadresse
  • GLS - Levering til pakkeshop, privatadresse eller arbejdsplads
  • PostNord - Levering til privatadresse eller pakkeboks/post i butik
  • Instabox - Express-levering til pakkeshop eller privatadresse

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Du kan returnere dit produkt op til senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

Kundeanmeldelser

Vær den første til at anmelde dette produkt
Alle anmeldelser læses af Matas kundeservice før publicering. Læs mere