Menu
Nilocin Skin Tag Plaster 3 stk.
299,95 kr.
Optjen 30 point hos Club Matas
Varen er udsolgt i webshop
Varen kan kun købes online
  • Fri fragt ved køb over 399 kr.
Anvendelse og virkning

Nilocin Skin Tag Behandling er en nem, sikker og smertefri selvbehandling af skin tags ved okklusion. Når Nilocin Skin Tag plasteret er placeret på din skin tag, stopper det blodtilstrømningen til skin taggen.Skin taggen henvisner derefter gradvis,er er ingen smerte og blødning forbundet med behandlingen.Nilocin Skin Tag Behandlingen indeholser 3 Plastre til behandling af 3 skin tags. Behandlingen tager kun 6 dage, og resultatet er kosmetisk flot uden ar-dannelse.Skin tags, også kendt som Akrochordoner, er almindeligt forekommende.De er ufarlige små, bløde hudvækster, 1-5 mm i diameter og 2-10 mm i højden. De forekommer oftest ved halsen, armhuler, lysken, øjenlåg og under brysterne.Skin tags kan være irriterende og kosmetisk generende.

Dosering

Rengør området omkring skin taggen med en vaskeklud og varmt vand. En mild sæbe kan bruges. Undgå dog sæber og rengøringsmidler med olier såvel som imprægnerede klude, da rester kan forhindre, at plastret klæber til hud. Tør området omkring skintaggen forsigtigt.Fjern applikatorenheden fra emballagen.For at anvende applikatoren korrekt skal du placere de 2 hak i applikatorens bund over de 2 pile, der er trykt på Skin Tag Enheden. Skub den hvide top ned, så applikatoren skubbes gennem midten af enheden. Tryk forsigtigt indtil den ikke kan skubbes yderligere.Træk applikatoren tilbage for at fjerne enheden fra blisterpakningen. Placer enheden over skin taggen.Påfør derefter enheden på huden ved at trykke den lilla del af applikatoren ned (hold med pege og tommelfinger omkring den lilla del applikatoren). Fingeren må ikke holde på den hvide top af applikatoren: Tryk og hold nede i mindst 5 sekunder. Enheden låses automatisk på plads på skin taggen og applikatoren kan fjernes.Fjern folien fra plasteret ved at trække i spidsen som angivet. Tryk på overfladen af plasteret med en finger for at sikre, at plasteret klæber godt fast på huden og lad det blive på i 6 dage.Du må ikke kradse, gnide eller pille i plastret. Brusebad kan finde sted, men blød-gør ikke området i vand og svøm ikke med plasteret.Undgå sæbe, shampoo, hårprodukter, bodylotion, fedt og olie-agtige stoffer på området, da det kan forårsage, at plastret løsnes for tidligt (skulle plasteret løsne sig, kan der placeres et hæfte plaster ovenpå).Se evt. illustrationer i indlægssedlen.

Vær opmærksom på

Dette produkt skal håndteres i overensstemmelse med indlægsseddelen.Brug ikke Nilocin Skin Tag Behandling til fjernelse af skin tags på øjenlågene eller i nærheden af øjet, hvis din skin tag ikke er hudfarvet, ikke passer inden i applikatorens diameter (skin taggen må maks. være 3 mm i diameter ved basen og 5 mm i højden), eller såfremt der er en blødning.Kontakt din læge inden brug, hvis du har haft hudkræft, hæmofili eller hvis din skin tag viser tegn på hudsygdom eller infektion.Bemærk, at Nilocin Skin Tag plasteret muligvis ikke forbliver på plads i lysken eller i områder med hudfolder. Den visne skin tag bliver nekrotisk (dødt, sort væv) efter et par dage. Dette er normalt, idet enheden stopper strømmen af blod til skin taggen.Hvis du er i tvivl om, hvorvidt den pågældende tilstand faktisk er en skin tag, skal du kontakte din læge, inden du påbegynder selvbehandling.Brug ikke Nilocin Skin Tag Behandling, hvis du er allergisk over for et eller flere af produktets ingredienser/materialer.Kun til ekstern brug. Opbevares utilgængeligt og ude af syne for børn. Bør ikke bruges af personer under 18 år. Brug ikke produktet, hvis enheden er beskadiget.Nilocin Skin Tag Behandling er sikker at bruge under graviditet og amning.Nilocin Skin Tag Behandling har ingen kendte bivirkninger.Skin taggen fjernes uden smerter og normalt uden ar-dannelse. En let snurrende fornemmelse kan forekomme under behandlingen. En ubetydelig blødning kan forekomme ved fjernelse af plasteret. Et lille mærke kan vises sig på huden, der hvor skin taggen sad, men det forsvinder efter nogen tid.

Holdbarhed

Se datomærkning på pakningen.

Opbevaring

Opbevares ude af syne og utilgængeligt for børn. Opbevares ved 2-30°C, væk fra direkte sollys og i den originale emballage. Brug ikke Nilocin Skin Tag Behandling efter udløbsdatoen. Nilocin Skin Tag Behandling kan bortskaffes med husholdningsaffald.

Læs brugsvejledningen

Læs brugsvejledningen.

Klassificering

Medicinsk udstyr

Dato for udarbejdelse af teksten

05-09-2022
Inkluderer: 3 Plastre, 1 Applikator.Ingredientser(INCI): Carrier: Polyester/synthetic rubber.Disc: Polyoxymethyllene (POM).Plastre: Polyester, Acrylat.

OBS: Der kan være små uoverensstemmelser mellem ovenstående indhold og indholdsdeklarationen på den vare, du som kunde modtager fra Matas. Dette skyldes, at vi løbende forbedrer indholdet i vores egne varer i forhold til den nyeste viden om ingrediensers betydning for miljø og sundhed.

Indhold3 stk
Enhedspris99,98 kr./stk
MærkeNilocin
KategoriØvrige
Se altNilocin Øvrige
Varenummer797049
LeverandørMatas Operations A/S
Rørmosevej 1
3450 Allerød

Fri fragt : Ved køb for min. 399 kr.

Vi tilbyder følgende leveringsformer:

  • Levering til Matas-butik
  • BURD Delivery - aftenlevering til privatadresse
  • DAO - Levering til privatadresse
  • GLS - Levering til pakkeshop, privatadresse eller arbejdsplads
  • PostNord - Levering til privatadresse eller pakkeboks/post i butik
  • Instabox - Express-levering til pakkeshop eller privatadresse

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Du kan returnere dit produkt op til senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

Kundeanmeldelser

Vær den første til at anmelde dette produkt
Alle anmeldelser læses af Matas kundeservice før publicering. Læs mere