Menu
Nilocin Vorte Gel 4 ml
249,95 kr.
Optjen 25 point hos Club Matas
Kan afsendes med det samme.
Varen kan kun købes online
  • Fri fragt ved køb over 399 kr.
Anvendelse og virkning

Nilocin Vorte Pen benyttes til topikal behandling af vorter på hænder, fødder, krop og arme. Produktet kan benyttes til voksne og børn fra 4 års alderen. Vorter er lokale vækster i huden forårsaget af den humane papillamavirus (HPV). Der eksister forskellige typer af vorter. Vorterne optræder alene eller i klynger på hænder, fødder, krop, arme og ben. Vorter er ensmitsom sygdom og spredes ved at hud kommer i kontakt med virus.

Dosering

Det anbefales at blødgøre vorten i lunket vand i minimum 5 minutter inden behandlingen.Såfremt vorten er dækket af hård hud, kan vorten forsigtigt skrabes på overfladen. Den hårde hud fjernes forsigtigt. Fil ikke på vorten.Børn bør behandles af en voksen.Fjern låget. Tryk låget ned og drej mod uret. Påfør en dråbe gel på vorten med applikatoren 2 gange om dagen i 4 dage. Større vorter skal påføres mere end en dråbe for at dække hele vorten. For børn med små vorter reduceres behandlingsplanen til en applicering om dagen. Låget skrues omhyggeligt på efter brug. Lad gelen tørre i 10-15 minutter. Gentag behandlingen i 4 dage. Hvis vorten ikke er væk, gentages behandlingen efter en 4 dages pause. Behandlingen kan gentages op til 4 gange. Hele vorten skal dækkes og vær forsigtig med ikke at påføre gelen på sund hud. Opstår der ubehag eller smerte stoppes appliceringen. Opstår der en sviden eller brændende fornemmelse, eller er behandlingen ved et uheld appliceret på den sunde omgivende hud, skylles med koldt vand.Overskrid ikke antallet af anbefalede applikationer.

Vær opmærksom på

Kun til udvortes brug. Skal opbevares ude af syne og utilgængeligt for børn. Produktet indeholder et ætsende middel.Benyt ikke Nilocin til behandling af kønsvorter samt i ansigtsregionen. Undlad at bruge Nilocin, hvis du er allergiske eller overfølsom overfor indholdsstofferne.Undgå kontakt med sund hud rundt om vorten.Udsæt ikke det behandlede område for sollys, så længe behandlingen pågår.Undgå kontakt med smykker, beklædningsgenstande etc., idet gelen er ætsende.Anvend ikke på ømme eller blødende vorter, blærer samt irriteret, betændt eller beskadiget hud. Hold pause med behandlingen indtil huden er restitueret.Anvend ikke på vorter med hår. modermærker, pigmenteret hud, eller i tilfælde af at du er i tvivl om hudens tilstand er en vorte.Nilocin er ikke egnet for diabetikere og personer med dårligt kredsløb.Det er bedre at påføre for lidt gel end for meget, for at undgå sår, blister, inflammationer, vævsdød, ar og kemiske forbrændinger.Konsulter læge, såfremt det behandlede område bliver rødt og smertefuldt eller betændt.Benyt ikke Nilocin i kombination med andre vorte behandlings produkter.Krads ikke skorpen på vorten af, den bør falde af naturligt.Gravide, ammende og personer som lider af en hudsygdom. bør konsultere egen læge inden brug.Benyt ikke til børn under 4 år, med mindre ordineret af læge.HVIS PRODUKTET VED ET UHELD KOMMER I ØJNENE, SKYL STRAKS ØJNENE MED RIGELIGE MÆNGDER LUNKENT VAND OG GENTAG I 15 MINUTTER. KONTAKT LÆGE ELLER SKADESTUE.Det er vigtigt at produktet anvendes som foreskrevet. Antallet af applikationer må ikke overskrides, idet dette kan medføre hudskader (se også indlægssedlen).En mild snurren eller brændende fornemmelse kan i visse tilfælde fornemmes i 10-15 minutter efter applicering. Ved overeksponering kan bivirkninger opstå. Stop med brug indtil huden er fuldt restitueret.

Holdbarhed

Se datomærkning på pakningen.

Opbevaring

Nilocin Vorte Gel opbevares i den originale emballage, ved 2-25°C, udenfor direkte sollys, og udenfor børns synsfelt og rækkevidde.Må ikke benyttes efter udløbsdatoen eller 6 måneder efter første brug. Låget påsættes omhyggeligt efter brug. Afskaffes i affaldsbøtte til farligt affald.

Læs brugsvejledningen

Læs brugsvejledningen.

Klassificering

Medicinsk udstyr

Dato for udarbejdelse af teksten

05-09-2022
Inkluderer: 4 ml. Gel. Ingredienser (INCI): Trichloroacetic acid (TCA), Aqua, Glycerin, Cellulose, Cellulose gum, Benzoic Acid, Sodium benzoate.

OBS: Der kan være små uoverensstemmelser mellem ovenstående indhold og indholdsdeklarationen på den vare, du som kunde modtager fra Matas. Dette skyldes, at vi løbende forbedrer indholdet i vores egne varer i forhold til den nyeste viden om ingrediensers betydning for miljø og sundhed.

Indhold4 ml
Enhedspris62.487,50 kr./l
MærkeNilocin
KategoriVorter
Se altNilocin Vorter
Varenummer797048
LeverandørMatas Operations A/S
Rørmosevej 1
3450 Allerød

Fri fragt : Ved køb for min. 399 kr.

Vi tilbyder følgende leveringsformer:

  • Levering til Matas-butik
  • BURD Delivery - aftenlevering til privatadresse
  • DAO - Levering til privatadresse
  • GLS - Levering til pakkeshop, privatadresse eller arbejdsplads
  • PostNord - Levering til privatadresse eller pakkeboks/post i butik
  • Instabox - Express-levering til pakkeshop eller privatadresse

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Du kan returnere dit produkt op til senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

Kundeanmeldelser

4
Baseret på 1 anmeldelser
100% der har anmeldt anbefaler produktet
Se fordelingen af stjerner her
50
41
30
20
10
Alle anmeldelser læses af Matas kundeservice før publicering. Læs mere
Sorter efter
Verificeret køb
1 md
Fint produkt
Afventer stadig resultat af produktet, men selve processen virker fint.
Helle 30 år, Aarhus c
Viser 1 af 1