Menu
Nilocin Vorte Pen 3 ml
274,95 kr.
Optjen 28 point hos Club Matas
Kan afsendes med det samme.
Varen kan kun købes online
  • Fri fragt ved køb over 399 kr.
Anvendelse og virkning

Nilocin Vorte Pen benyttes til topikal behandling af vorter på hænder, fødder, krop og arme. Produktet kan benyttes til voksne og børn fra 4 års alderen. Vorter er lokale vækster i huden forårsaget af den humane papillamavirus (HPV). Der eksister forskellige typer af vorter. Vorterne optræder alene eller i klynger på hænder, fødder, krop, arme og ben. Vorter er ensmitsom sygdom og spredes ved at hud kommer i kontakt med virus.

Dosering

Det anbefales at blødgøre vorten i lunket vand i minimum 5 minutter inden behandlingen. Såfremt vorten er dækket af hård hud, kan vorten forsigtigt skrabes på overfladen. Den hårde hud fjernes forsigtigt. Fil ikke på vorten. Børn bør behandles af en voksen.Fjern hætten fra Nilocin Vorte Pen.Vorten masseres forsigtigt med tippen af pennen i 20 sekunder. Behandlingen trænger straks ned i vorten. Hele overfalden af vorten skal behandles. Undgå kontakt med den sunde omgivende hud. Hætten påsættes omhyggeligt efter brug.Behandl 3 gange ugentligt i op til 6 uger. Der behandles hver anden dag. Hold herefter 2 dages pause – hvorefter denne behandlingscyklus kan genoptages indtil vorten er væk.Det anbefalede antal applikationer må ikke overskrides.Nilocin Vorte Pen leverer en lille mængde farveløs ætsende væske. Er du i tvivl om pennen er tør, presses tippen let mod absorberende papir, og der fremkommer et vådt mærke.Opstår der ubehag eller smerte stoppes appliceringen. Opstår der en sviden eller brændende fornemmelse eller er behandlingen ved et uheld appliceret på den sunde omgivende hud, skylles med koldt vand.

Vær opmærksom på

Kun til udvortes brug. Skal opbevares ude af syne og utilgængeligt for børn. Produktet indeholder et ætsende middel, med en stærk lugt, Inhaler ikke.Benyt ikke Nilocin til behandling af kønsvorter samt i ansigtsregionen.Undlad at bruge Nilocin, hvis du er overfølsom overfor indholdsstofferne, samt hvis du er overfølsom overfor bistik og myrebid.Undgå kontakt med sund hud rundt om vorten.Udsæt ikke det behandlede område for sollys, så længe behandlingen pågår.Anvend ikke på ømme eller blødende vorter, blærer samt irriteret, betændt eller beskadiget hud. Hold pause med behandlingen indtil huden er restitueret.Anvend ikke på vorter med hår, modermærker. pigmenteret hud, eller i tilfælde af at du er i tvivl om hudens tilstand er en vorte.Ekstra forsigtighed bør udvises, når behandlingen påføres tynd og følsom hud, og når børn og diabetikere behandles.Det er bedre at påføre for lidt væske end for meget, for at undgå sår, blister, inflammationer, vævsdød, ar og kemiske forbrændinger.Overskrid ikke antallet af anbefalede applikationer.Konsulter læge, såfremt det behandlede område bliver rødt og smertefuldt eller betændt.Benyt ikke Nilocin i kombination med andre vorte behandlings produkter.Benyt ikke til børn under 4 år, med mindre ordineret af læge.HVIS PRODUKTET VED ET UHELD KOMMER I ØJNENE, SKYL STRAKS ØJNENE MED RIGELIGE MÆNGDER LUNKENT VAND OG GENTAG I 15 MINUTTER. KONTAKT LÆGE ELLER SKADESTUE.Det er vigtiv at produktet anvendes som foreskrevet. Antallet af applikationer må ikke overskrides, idet dette kan medføre hudskader (se også indlægssedlen).En mild snurren eller brændende fornemmelse kan i visse tilfælde fornemmes i 10-15 minutter efter applicering. Ved overeksponering kan midlertidige bivirkninger opstå. f.eks. en stikkende fornemmelse, rødme, smerte eller blødning. Stop med brug indtil huden er fuldt restitueret.Der er ingen kendte bivirkninger for gravide og ammende.

Holdbarhed

Se datomærkning på pakningen.

Opbevaring:

Opbevares i den originale emballage, ved 2-25°C, udenfor direkte sollys og udenfor børns synsfelt og rækkevidde. Må ikke benyttes efter udløbsdatoen eller 6 måneder efter første brug. Hætten påsættes omhyggeligt efter brug. Afskaffes i affaldsbøtte til farligt affald.

Læs brugsvejledningen

Læs brugsvejledningen.

Gode råd og tips

Nilocin Vorte Pen er tilstrækkelig til ca. 220 applikationer, og synlig effekt kan ses allerede efter 1 uge.

Klassificering

Medicinsk udstyr

Dato for udarbejdelse af teksten

05-09-2022
Inkluderer: 3 ml. Pen.Ingredienser (INCI): Formic acid, (85%) Dimethyl isosorbide, Aqua, Caprylic acid, Origanum vulgare leaf extract.

OBS: Der kan være små uoverensstemmelser mellem ovenstående indhold og indholdsdeklarationen på den vare, du som kunde modtager fra Matas. Dette skyldes, at vi løbende forbedrer indholdet i vores egne varer i forhold til den nyeste viden om ingrediensers betydning for miljø og sundhed.

Indhold3 ml
Enhedspris91.650 kr./l
MærkeNilocin
KategoriVorter
Se altNilocin Vorter
Varenummer797046
LeverandørMatas Operations A/S
Rørmosevej 1
3450 Allerød

Fri fragt : Ved køb for min. 399 kr.

Vi tilbyder følgende leveringsformer:

  • Levering til Matas-butik
  • BURD Delivery - aftenlevering til privatadresse
  • DAO - Levering til privatadresse
  • GLS - Levering til pakkeshop, privatadresse eller arbejdsplads
  • PostNord - Levering til privatadresse eller pakkeboks/post i butik
  • Instabox - Express-levering til pakkeshop eller privatadresse

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Du kan returnere dit produkt op til senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

Kundeanmeldelser

Vær den første til at anmelde dette produkt
Alle anmeldelser læses af Matas kundeservice før publicering. Læs mere