Tilbage
Se alt i
  • Hurtig levering
  • Byt i alle Matas butikker
  • 30 dages returret
  • Fri fragt til butik over 250 kr.
  • Autoriseret forhandler


Her er 10 produkter, der alle er i toppen af jeres ønskeseddel. Mangler du en god gave til dig selv eller en du har kær, kan det være du skal gå efter en af de mest populære fra ønskelisterne.  Taget kig her på siden og se, hvad der hitter.

1.

TIL DEN MAKE-UP KYNDIGE

Efter Kim Kardashian introducerede contouring er det blevet et musthave hos mange. Skal du give en gave er der ingen tvivl om, at NYX highligt og contour paletten vil ramme plet.

2.

Optjen 14 Point

TIL DEN TRENDY

Real Techniques pensler er udviklet af to beauty-bloggere. Penslerne er i rigtig god kvalitet og er en favorit verden over. De trendy pensler er tilmeld ikke de dyreste på markedet.

3.

Optjen 14 Point

TIL PARTY-PIGEN

Skal gaven være festlig er Maybellines palette med nude og glitter øjenskygger perfekt. Med øjenskyggerne kan kreeres et skønt 'smokey eyes' look.

4.

TIL HENDE, DER VIL HAVE REN HUD

Den danskproducerede "Black Mask" fra JorgObé renser porerne i dybden. Masken er elsket af mange og vil helt sikkert hitte hos hende, der har styr på den nyeste hudpleje.

5.

Optjen 17 Point

TIL DEN NATURLIGE

Med Nilens Jord er du sikret naturlige ingredinser. Denne highlight stick vil helt sikkert fald i god jord hos hende, der elsker naturlig makeup både af look og i ingredienserne.

6.

TIL SKØNHEDSNØRDEN

M2 er en serum til øjenvipperne, der forlænger og giver tættere øjenvipper. Mange kvinder sværger til denne, og det er den perfekte gave til enhver skønhedsfan.

7.

Optjen 46 Point

TIL LUKSUSDYRET

Tromborgs ansigtscreme er en favorit på ønskelisten i år. Cremen er kendt for at udglatte huden og give en silkeblød overflade. Giv den til hende, der elsker luksuriøs hudpleje.

8.

Optjen 46 Point

TIL PARFUMEELSKEREN

Armani Sí er hurtigt blevet en af de allermest populære dufte. Skal du glæde en du har kær med en lækker og feminin duft, er dette et sikkert bud.

9.

Optjen 6 Point

TIL DEN STILSIKRE

NYX' matte lip cream passer lige til trenden med matte læber. De fås i mange smukke farver, der alle er opkaldt efter bynavne. Farven 'Abu Dhabi' er en stilsikker, nude vinder.

10.

Optjen 18 Point

TIL DEN KLASSISKE

Biotherms Lait Corporel bodylotion er en evig klassiker, der vil vække glæde hos de fleste kvinder. Cremen trænger hurtigt ind og efterlader en blød og fin hud.  • Hurtig levering
  • Byt i alle Matas butikker
  • 30 dages returret
  • Fri fragt til butik over 250 kr.
  • Autoriseret forhandler