• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Sofie blev i 2019 uddannet materialist hos Matas i Køge. Sofie har dog været hos Matas i mange år, da hun startede som hjælpepige i hendes gymnasietid, så derfor kender hun Matas' sortiment ud og ind. Sofie brænder især for hudpleje, hvor hun elsker at eksperimentere med nye produkter, så hun altid kan give en kompetent rådgivning til kunderne. Sofie har også en kærlighed til makeup, og hun afprøver konstant nye produkter - dyre som budgetvenlige.

Sofies feed

Bagom Sofie

Hvad er din uddannelse?

Jeg er uddannet materialist, og til dagligt rådgiver jeg vores online kunder i alt lige fra hudpleje til makeup.

Hvilket produkt har du altid med on the go - og hvorfor?

Jeg medbringer altid en face mist til on the go. En face mist opfrisker min hud og da jeg selv har tør hud er den helt uundværlig! Den er lige med til at give mig det ekstra fugt i løbet af dagen og virker dejlig opfriskende.

Hvor mange produkter har du i din ansigtspleje-rutine?

Jeg har selv 4 produkter i min ansigtspleje rutine. To renseprodukter, en oliebaseret rens til at opløse makeup, fedtstof og snavs fra huden. Derefter en fugtgivende rens til at rense det sidste skidt af huden same give min hud fugt. Efter rens har jeg et serum jeg påfører og afslutter derefter med en god fugtgivende creme som sikre at de gode og effektive ingredienser fra mit serum absorberes dybt i huden.

Sofies favoritter