• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Cimmie er 25 år gammel og uddannet Materialist. Hun startede allerede sin store interesse for skønhed i 2012 og har været i Matas i over 7 år. Hendes helt store passion er både hudpleje og makeup, og hun ved præcis hvad der rører sig på markedet af nye trends og produkter. Cimmie er ekspert i både luksus og budgetvenligt makeup og hudpleje, og herved kan hun rådgive kunder i alle prisgrupper.

Cimmies feed

Bagom Cimmie

Hvad er din uddannelse?

Jeg blev i 2019 udlært Materialist ved Matas Brødregade i Randers. Derudover har jeg taget en dybdegående uddannelse som Professionel Makeup Artist.

Hvilket produkt har du altid med on the go og hvorfor?

Jeg har altid min lipgloss med mig! Jeg elsker det glossy look, da man ser mere frisk ud med fugtede læber og en smule farve. Der er da ikke noget værre end tørre sprukne læber.

Hvad er dit bedste beauty-hack?

Uh, den er svær! Mit bedste hack må være, at man altid skal have en facemist med sig. Det er et mirakelmiddel som alle burde eje. Jeg bruger den flere gange om dagen når min makeup ser lidt tør ud, hvis jeg har siddet meget foran computeren, eller hvis jeg har været meget ude i den tørre luft.

Cimmies favoritter